Monday, 18 February 2013

Gliss Kür review

English-Nederlands

Vele van mijn vrienden en zelfs mijn kapper weten dat ik altijd klaag over mijn haar. Nooit blijft mijn haar in model zitten, waardoor ik het voor school altijd in een staart laat. Mijn kapster raadde me daarom de producten van Gliss Kür aan.
Superblij was ik toen ik deze producten toevallig in de kruidvat opmerkte.
De verpakking is een mooi wit plastiek potje voor het haarmasker  en een witte bus voor de shampoo wat ik op zich niet mis vind.
Wat doet nu deze shampoo? De 19 actieve ingrediënten  zou je haar doelgericht herstellen, de beschadigde delen opvullen, zorgen voor 90% minder haarbreuk en zorgen voor soepel,zacht en gezond glanzend haar. Helaas vond ik deze shampoo een beetje teleurstellend. Na het wassen en zelfs met een conditioner voelt mijn haar nog droog en futloos aan.
Natuurlijk had ik dan ook niet al te hoge verwachtingen van het haarmasker.
Het haarmasker bevat evenzeer 19 actieve ingrediënten die zorgen tot 100% minder haarbreuk met een inwerktijd van slechts  minuut. En tot mijn verbazing werkt het! Het maakte mijn haar super zacht en glanzend en zelfs met krullen of stijl haar zie je dat het er gezonder uit ziet. Verspreid dit product op handdoek droog haar en laat het gedurende 10-15 minuutjes intrekken om vervolgens goed uit te spoelen. Volgens het product werkt dit al na 1minuut, maar helaas klopt dit niet. Even geduld dus en laat dit product zijn werk doen.
 


 

De shampoo is verkrijgbaar in de kruidvat voor € 3,25

Het masker is verkrijgbaar in de Kruidvat voor € 7,49

xoxo Jana

4 comments:

 1. Ik laat mijn maskers ook altijd langer intrekken dan de aanbevolen tijd. Ik heb een one-minute masker van Fructis, maar dat laat ik zeker vijf tot tien minuten zitten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze beloven altijd meer dan het is haha :D

   Delete
  2. Ik heb al ervaren dat om een goed resultaat te krijgen je de shampoo meerdere keren moet gebruiken. Is net zoals bv het gebruik van je dagcrème. Na frequent gebruik merk je pas echt het resultaat. Na het gebruik van een masker is je haar ook veel makkelijker doorkambaar, heerlijk. XXX

   Delete
  3. helaas, die shampoo heb ik gebruikt tot deze op was, maar het gaf echt geen goed resultaat! natuurlijk verschilt dit ook van persoon tot persoon ;). Het haarmasker is inderdaad heerlijk!

   xx

   Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.