Wednesday, 13 March 2013

Birthdayhaul !Zoals sommige ook wel weten is mijn verjaardag al meer dan een maand geleden. Echter heb ik nu pas foto’s kunnen nemen( tijdgebrek is verschrikkelijk hier!). Ik ben superblij met alles dat ik gekregen heb en hou ook ontzettend van mijn vrienden en familie dat ze zo leuke cadeaus hebben gekocht voor mij.
Van mijn vriend kreeg ik 2 vanille geurkaarsen sinds ik er echt ontzettend van hou en een nieuwe mp3. Ja je leest het goed: een MP3 en geen Ipod. Ik ben veel te onhandig en laat zoiets veel te vaak vallen om er zoveel geld aan uit te geven. Maar met deze mp3 ben ik zeer tevreden. Van mijn ouders kreeg ik het beste cadeau ever. Deze heb ik natuurlijk ook wel nodig voor school, maar dit blijft mijn favoriet. Van mijn ouders kreeg ik de Nikon D3100 een pracht van een camera. Sinds ik deze camera heb, ben ik ook terug begonnen met bloggen. Met mijn vorige camera was de kwaliteit zo slecht dat ik het bloggen zelf nogal zinloos vond, dus dankje mam en pap voor mijn geweldig fototoestel. Van mijn 3 beste maatjes kreeg ik ook een aantal toffe spulletjes. Mijn beste vriendin had me gewoon geld gegeven sinds ze geen tijd had om iets te halen. Leuk toch zo een eindwerk maken haha.  Van Gaetana en Karen kreeg ik verschillende beautyspulletjes die ik altijd wel kan gebruiken. Deze worden misschien ook in mijn blog vermeld met een reviewtje. Van mijn geweldige nichtje kreeg ik ook 2 toffe MAC producten die ik zeker zal reviewen. De lipstick is zo prachtig en de concealer werkt perfect. Ook van de rest van mijn familie waar ik centjes van kreeg wil ik natuurlijk bedanken!


xoxo Jana

2 comments:

  1. Belated happy birthday dan! ;-) Leuke spullen, vooral de camera, waauw!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja was zelf ook zeer blij met de camera! Dankje voor je comment! :D

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.