Thursday, 7 March 2013

It's a win for me !


English-Nederlands
 

Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen, had ik een wedstrijd van Diana gewonnen. Ondertussen heb ik dit product enkele keren gebruikt en ik moet zeggen: I love it. De verpakking alleen al straalt luxe uit! En geloof me als ik zeg dat niet alleen de verpakking me verbaasde maar ook het product.
 

 
 
 
Normaal ben ik geen fan van haarolies of serums, omdat deze mijn haar sneller vettig maken. Ondanks dat ik ontzettend droog haar heb aan de punten, wordt mijn hoofdhuid wel snel vet. Nu had ik laatst last van een pijnlijke trekkerige hoofdhuid dus dit product kwam als een geschenk uit de hemel. Slechts enkele druppels volstonden om dit gevoel te kalmeren.
De dosis verschilt van persoon tot persoon. Mensen met dikker haar zouden 4 druppels moeten nemen en mensen met dunner haar 2. Ook moet je dit product niet uitwassen en maakt het je hoofdhuid totaal niet vet (gelukkig maar). Het zorgt er bij mij zelfs voor dat ik mijn haar een extra dagje niet hoef te wassen. Het product zou je haar ook dikker moeten maken, maar of dit klopt weet ik niet. Ik heb van mezelf al dik haar en nog dikker hoeft dan ook niet voor mij.
Helaas is dit product aan de prijzige kant want je betaald 43 € voor een flesje van 60ml.
 
xoxo Jana

5 comments:

 1. Wat goed dat het je haar niet extra vet maakt. Zelf heb ik ook vrij vette wortels, en daarom gebruik ik dus zelden haarproducten met olie.

  ReplyDelete
 2. ik volg je daar volledig in haha :D Deze is een dikke aanrader alleen jammer van het prijskaartje

  ReplyDelete
 3. Love this products...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just looked at your blog and damn girl you are pretty! :D
   Totally love your hair and yess i'm following on bloglovin
   feel free to follow my Dutch or english blog (or both)

   xx Jana

   Delete
 4. Thank you sooo much for the follow and your lovely comment,dear.;-)
  Follow you back on bloglovin.
  Hope you visit my blog again...

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.