Saturday, 30 March 2013

Review Louis Widmer skincare

English-Nederlands

Mijn huid is de laatste tijd in een verschrikkelijke staat en geloof me, dat is alles behalve tof. Sinds mijn 15de kreeg ik regelmatiger last van puistjes en na een jaar werd het zelfs zo erg dat we naar de huidspecialist moesten. Na een lange kuur met pillen en crèmes was ik blij dat de acne dan ook verdwenen was.
Helaas komt deze soms nog eens terug. Sommige dagen krijg ik ineens een explosie van puistjes en terug overschakelen op pillen zag ik echt niet meer zitten.
Sinds kort gebruik ik dan ook de ‘Lipo sol mousse’ van Louis Widmer. 
Dit is een mousse voor vette, gemengde en onzuivere huid. Het verwijdert overtollig talg, bevat geen alcohol en is niet-comedogeen (product dat het ontstaan van onzuiverheden helpen voorkomen).
Het product bevat salicylzuur en dat is voor mij een pluspunt (want dit is  ideaal om onzuiverheden te bestrijden). Over het algemeen ben ik  fan van reiniging in de mousse-vorm, en dat deze ook nog   eens enorm zacht bleek te zijn was dan ook een enorm pluspunt.
Mijn liefde voor dit product werd groter toen bleek dat het ook nog eens parfumvrij was.

 
Nu het resultaat: Mijn huid is duidelijk verbeterd, ook al zal ik nog een paar zichtbare plekjes in mijn gezicht blijven hebben. Ik raad jullie zeker aan deze mousse te gebruiken omdat deze niet uitdrogend of agressief is!
 
xoxo Jana
 

 

2 comments:

  1. Ik hou ook wel van Louis Widmer producten. Echt kwaliteit. Mijn favoriete product is de deocrème. Ik zweet gewoon NIET meer dankzij die deo, geweldig echt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wauw die deo wil ik ook wel eens proberen dan ! :D

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.