Saturday, 16 March 2013

Saturday update!

English-Nederlands

En het is weer weekend. Helaas voor mij, geen ontspannende weekend sinds ik  maandag een ander examen heb. Dit betekent niet dat we niet dat we de ochtend niet goed kunnen beginnen! Ik begon  met een heel lekker ontbijt: volkoren crackers met kruidenkaas, een kopje koffie en een stuk fruit. Nu is het tijd wat te studeren voordat ik een rondje ga joggen. Ja tijdens de examens is een beetje ontspanning is altijd leuk! Ik heb ook een spannend nieuwtje! Mijn hondje heeft eindelijk aangekomen bij ons en houdt me nu 's nachts gezelschap als ik nog studeerde. Ze slaapt nog steeds veel, maar ze maakt het heel goed. Kan niet zeggen dat ik er spijt van een nieuwe pup te kopen, ze zijn veel te schattig om nee tegen te zeggen! Kijk hoe schattig ze eruit ziet! Daar kun je toch niet aan weerstaan?
Nu ben ik ga ik weer studeren met veel koffie en een fruit salade (ananas en banaan) want mijn volgende examen zal een ramp zijn ... Dear god help me!


Hopelijk hebben jullie een beter weekend dan mij en voor degene met examens: succes!1.


2.
 
3.

4.
 
5. 

6.
 
7.
 
8.
 
1. Onze hond is net aangekomen! / / 2. Moe van de reis? / / 3. Nog steeds moe ... / / 4.  Weer slapen, maar nu op mijn voet / / 5.koffie om me wakker te houden tijdens de examens / / 6. Mama’s verse wafels / / 7. Een gezonde snack / / 8. Mijn favoriete kaars van Action.

xoxo Jana

3 comments:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.