Saturday, 2 March 2013

WEEKEND!

English-Nederlands 

Eindelijk weekend!

Het was me men weekje wel. Vorige week zaterdag heb ik ons puppytje eindelijk mogen vasthouden, want vorige keer was het nog te klein. Nu moeten we nog 3 weken  wachten en dan kan Kyla thuis rond snuffelen. Nu is dit niet het enige toffe nieuwtje dat ik heb.
Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een wedstrijd gewoon! Diana van www.aprettybeautifullife.be had mij als winnares gekozen  voor een wedstrijd van kérastase . En gisteren werd ik dan ook trotse eigenares van dit hemelse product. Na het 1 keer al gebruikt te hebben kan ik al niet meer zonder.
Natuurlijk volgt er nog. Ik had echt een slechte week op school. Niets wou meewerken, maar gelukkig heb ik geweldige vrienden die me er altijd bovenop helpen. Na een Hevig feestje ben ik dan ook zo moe dat ik zo meteen mijn bedje al induik. Te bedenken dat het weekend nog maar net begonnen is!
Nu ondertussen zit ik gezellig in de bibliotheek te studeren met een vriendin tot s'avonds dus echt weekend kun je het niet noemen. Ik hoop dat jullie weekendplannen iets toffer zijn dan achter de boeken zitten.


 

 
xoxo Jana
 

2 comments:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.