Wednesday, 27 March 2013

What's in my bag

English-Nederlands

What’s in my bag blogs en vlogs zijn door veel mensen graag gelezen, ook door mezelf. Daarom leek het me wel tof om jullie de inhoud van mijn Handtas te delen. Deze handtas scoorde ik aan 50% korting in shoppingcentrum Wijnegem en komt van de ‘Ken’.
Het was één van de weinige keren dat ik eens niet mijn halve kamer met me meesleurde.

 
1.   Mijn favoriete deo van Dove //2. Mijn portefeuille van ‘New Look’ //3. Een aantal cadeaubonnen die ik eens moet gaan gebruiken voor ze vervallen! //4.  Mijn ‘MAC’ lipstick in Après chic. //5. Een lipgloss van ‘Essence’ //6. Parfum van ‘Zara’ //7. Mijn agenda afkomstig van ‘Hema’ //8. Mijn sleutels (anders kunnen we niet meer binnen!)

xoxo Jana

1 comment:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.