Friday, 5 April 2013

Review: M.A.C. Après chic


Deze lipstick is de eerste lipstick van MAC die ik gekocht had. Deze lipstick is rood-oranje van kleur met een glanzende finish. De houdbaarheid van deze lipstick is echter niet geweldig, maar met plezier breng ik een nieuw laagje aan.

De pigmentatie van de lipstick daarentegen is meer dan behoorlijk. Na slechts 1 laagje zit het er al perfect op. Nu een nadeel  van deze lipstick is dat deze een limited-edition is. Deze lipstick is van de M.A.C. Après Chic collectie en is helaas niet meer te verkrijgen (Zoeken naar een gelijke lipstick dan maar!) De prijs van deze M.A.C. lipstick was 18,50€ .

 Wat vinden jullie van de kleur?

 

 
 
 
 xoxo Jana

2 comments:

  1. Ik zou de kleur zelf niet kiezen, maar als ik ze op je lippen zie vind ik het eigenlijk heel mooi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik dacht er in de winkel hetzelfde over maar toen ik ze probeerde was het meteen liefde haha :D nu ben ik op jacht naar de MAC rebel lipstick die helaas weer overal uitverkocht is :p

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.