Friday, 12 April 2013

Review: Rimmel Apocalips lip lacquer

English-Nederlands

De Rimmel Apocalips is een van de nieuwste hypes van het land en ik snap waarom. De pigmentatie is geweldig en hij blijft superlang zitten.
De verpakking is al net zo geweldig als het product zelf. Met een meteorachtige dop ziet het er uit als een buitenaars object. Het is een mooie en practische verpakking met een leuke sponsapplicator die makkelijk werkt.  Nu beloofd dit product de lippen te verzorgen als een lippenbalsem, zorgen voor de zelfde houdbaarheid als een lipstick en zorgen voor een gloss gelijk bij lipgloss, maar is dat wel zo?

Deze lipstick blijft toch wel een aantal uurtjes zitten, maar het glosseffect gaat bij mij echter snel weg. Het voelt zacht en prettig aan op de lippen (het lipbalsem-effect?).
Nog een pluspuntje is natuurlijk de prijs: 10,99!

Zelf teste ik het kleurtje 'Apocaliptic' voor jullie uit. Een fel fushia kleurtje dat meteen opvalt. Best is dus deze lipgloss te combineren met een natuurlijke ooglook.
Je kan natuurlijk ook experimenteren met een cateye.
Deze lipgloss is ideaal voor een avondje stappen vind ik. Wat vinden jullie ?
 
 

 xoxo Jana

4 comments:

 1. Mooi! En je leren jasje is ook heel leuk! ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! Het jasje komt uit een winkeltje in Tremelo ;-)

   Delete
 2. Replies
  1. helaas wel jah ;o Voor mij was het ook 1 uur rijden, maar we gingen daar kijken naar een modeshow haha. Misschien kun je eens gaan kijken moest je terug in België zijn ofzo?
   (Weet niet van welke provincie je was ?)
   Groetjes !

   Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.