Thursday, 11 April 2013

Small shopping haulVandaag ben ik even de stad in geweest, niet met het oog op iets specifiek.
Samen met een goede vriendin zijn we in de verschillende winkels gaan rondsnuiten.  Echter vind ik de lentetrends echt niet mooi. Zwart-wit?! Kom op jongens, de winter is gedaan!Een paar zwart-wit items zijn nog oké, maar niet alles natuurlijk. En de neontrend vind ik al helemaal niets.
Geef mij maar frisse kleuren en pasteltinten in de lente.

Gelukkig kon ik toch een paar leuke items scoren.
xoxo Jana

4 comments:

 1. Replies
  1. dankje! Neem eens een kijkje in Sac D'anvers in hasselt, daar hebben ze leuke schoenen en tassen!

   Delete
 2. Replies
  1. Dankje! Ik weet niet of er 1 ligt in Zwitserland, maar ik zeg het toch voor moest je eens naar België komen: De Sac D'anvers in Hasselt is the place to be !

   Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.