Tuesday, 28 May 2013

A few pictures of the past few weeks


De afgelopen weken zijn ontzettend hectisch. Eerst en vooral moet ik een eindwerk inleveren waarvan ook nog een presentatie gemaakt moet worden, dan moet ik nog studeren voor komende testen en de examens, bloggen mag ik zeker niet vergeten EN nog een sociaal leven onderhouden haha. Jeetje soms is 24 uur echt niet genoeg! Gelukkig lukt het met de juiste vrienden en mijn trouwe agenda om alles in te plannen en afspraken te maken.
Ik heb ook geprobeerd een outfit post te doen, maar helaas heb ik het lef nog niet om de foto’s te posten! Volgende keer beter haha.

 
1.


2.

3.

4.

5.


6.

7.

8.

9.
 
1. Een foto van de outfitshoot //2. Kyla betrapt met mijn sloefjes! //3. Mijn favoriete quote van Sex and the City //4. Bowlen met vrienden en ja ik verloor (2keer) //5. In een winkel hing een rek vol met prachtige sjaals 6.// Mijn favoriete snack: Aardbeien met Yoghurt // 7. Eindelijk is mijn bun gelukt //8. Mijn favoriete knuffel van een goede vriend gekregen //9. Het lekkerste en gezondste ontbijt: Smoothies.
 
xoxo Jana


1 comment:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.