Monday, 6 May 2013

M.A.C rebel review


Zoals jullie in een vorige blog al konden lezen, was ik zeer tevreden over mijn eerste MAC lipstick. Natuurlijk wou ik er nog, aangezien de kwaliteit zo goed is. Nadat ik zoveel bloggers en youtubers de lipstick ‘Rebel’ zag reviewen was ik onmiddellijk verkocht. Ik had eerder al gezocht naar deze lipstick, maar helaas was hij toen uitverkocht. Natuurlijk was ik zo blij toen ik deze dan ook vond in de MAC store in Maastricht.
De lipstick ziet er zo intimiderend en donker uit, maar eens aangebracht wordt dit een leuke felle donker roze kleur. De lipstick heeft ook een satin finish waardoor deze totaal niet droog aanvoelt op de lippen. De ideale kleur om te dragen bij een cat eyeliner. Ik ben er verzot van. De pigmentatie is geweldig en hij blijft ook nog eens lang zitten!
MAC lipsticks zijn aan de prijzige kant (18,50€), maar de kwaliteit is ongelofelijk.


 

xoxo Jana
 
 
ps: heb een beetje *kuch* licht toegevoegd in de laatste foto
 1 comment:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.