Wednesday, 1 May 2013

Nailpolish addiction?


Bereid jullie voor om veel nagellak swatches te gaan zien deze maand want ik heb er afgelopen zondag 10 gekocht! Ja je leest het goed, mijn nagellak collectie is 10 stuks rijker (hoewel het nu wel even genoeg is geweest).
Omdat er op een zondag meestal niks te doen was, waren ik en een vriend van plan een wandeling te maken tot ik zag dat er enkele winkels open waren waaronder ZEB.
In de kleding winkel verkochten ze nagellak van het merk ‘Kleancolor’, iets waar ik nog nooit van gehoord had. De actie 5+5 gratis was dan weer een voordeel  sinds de nagellak maar €3,50 was.
Nu wat vind ik van dit merk? WAUW.
Ik vind ze zelfs een tikje beter dan O.P.I (en geloof me ik hou van O.P.I.), maar de kwaliteit van deze lakjes is ongelofelijk. Na 1 laagje had ik al de perfecte dekking en het bleef toch een dikke 4-5 dagen zitten. Ook vind ik deze nagellak qua prijs veel beter dan O.P.I. die maar liefst 13-14 euro kost!
Dit kleurtje was meteen mijn favoriet. Het geeft een leuk oudroze effect en glanst ook leuk.
Ben zeker benieuwd naar de rest van de lakjes, maar die blijven nog even een verrassing.
 


xoxo Jana
 

4 comments:

 1. Mooi lakje :-) You can never have enough nail polish. (eigenlijk wel hoor, maar ik doe alsof ik dat niet besef ;-))

  ReplyDelete
  Replies
  1. dankje ! Kun je kleancolor eigenlijk bij jou ergens vinden? Als je ze wilt proberen kun je ze ook altijd online bestellen !

   Delete
 2. Heel mooi lakje! Ben benieuwd naar je andere 9 lakjes ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. dankje de andere lakjes zullen deze maand ook nog wel verschijnen !

   Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.