Tuesday, 21 May 2013

review 24H super stay foundation


Vandaag review ik voor jullie een nieuwe foundation. Naast de Bourjois Healty mix gebruik ik vooral deze Maybelline 24H super stay. Deze foundation zou de hele dag moeten blijven zitten dankzij zijn micro-flex formule. Dit wil zeggen dat de foundation door heen de dag niet gaat ‘barsten’ op je gezicht, maar gewoon mooi blijft zitten. Maybelline belooft  24H perfecte dekking voor een stralende, egale teint en non-stop zelfvertrouwen. 

En naar mijn mening voldoet Maybelline aan zijn belofte! Tegen de middag zit mijn foundation nog steeds op zijn plek en ook s’avonds na een uurtje sporten zie ik er nog fatsoenlijk uit. Deze foundation dekt alles zonder dat het als een masker aanvoelt (tenzij je natuurlijk 5 laagjes gaat smeren). Maybelline verteld ook dat deze foundation voor alle huidtypes te gebruiken is, en ik met mijn vette huid besloot dit dan ook te teste. Normaal krijg ik van foundations snel puistjes, maar deze irriteerde mijn huid totaal niet.  De glazen verpakking met pompje zorgt ervoor dat alles hygiënisch blijft, wat dus ideaal is voor zuiver te maken en bacteriën buiten spel te houden.

 Voor slechts € 12,99 zou ik niet twijfelen! Ik ben er helemaal aan verkocht (stiekem mijn 2de foundation hiervan al gekocht!)
 


xoxo Jana

1 comment:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.