Wednesday, 26 June 2013

My beautiful valentine


Een weekje geleden kocht ik samen met de BE cosmetics oogschaduwtjes ook een lipstick. Wat een prachtige kleurtjes heeft dit nieuwe merk! Zoveel dat het haast onmogelijk is om te kiezen, de besloot ik om voor een alledaags kleurtje te gaan. Mijn nude-achtige kleur was namelijk op dus zocht ik een toffe vervanger en met 007 Valentine heb ik deze zeker gevonden!
De pigmentatie van deze lipstick stelt, juist zoals de oogschaduws, me zeker niet teleur. Ook de houdbaarheid op de lippen valt hartstikke goed mee.
Qua verpakking en kwaliteit valt deze ook te vergelijken met M.A.C. alleen is dit merk beter voor mijn  portefeuille. Slechts 12,95 kost dit pareltje !

Zoek dit nieuwe merk zeker eens op in de ICI Paris !xoxo Jana
 

2 comments:

  1. Vergeet de lippenstift, hoe GOED zit je haar hierj oh?? En leuke ketting ook :-) En oke oke, ook een mooie lippenstift :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohh dankje ! 1 kant van mijn krulle zakte heel de tijd uit zoals je kan zien ! zeer frustreerend hhaha ! :D en de lipstick is een toffe nudekleur vind ik en waarschijnlijk ga ik me er nog een aantal aanschaffen !

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.