Monday, 10 June 2013

Paris Pink & Broadway Red

Helaas met een paar daagjes vertraging door het drukke examenschema!
Gelukkig ben ik eindelijk zover geraakt dat alle foto’s gemaakt zijn en ik mijn reviewtje kan beginnen. Deze lipglossen komen uit de Action. Voor de mensen met een klein budget, raad ik  zeker aan om daar eens te gaan kijken. Deze lipglossjes zaten samen in een set voor slechts €0.89 (nee dit is geen grap!) Natuurlijk is er dan nog de vraag of ze goed zijn:JA!
Ik ben persoonlijk geen lipgloss fan omdat ze meestal plakkerig aanvoelen, maar bij deze is dat absoluut niet het geval. Ze zijn zacht van textuur en blijven redelijk lang zitten. Verwacht er natuurlijk geen 5uur plezier van want je zult je lipgloss terug boven moeten halen.  Natuurlijk is de pigmentatie ook best belangrijk en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was! Broadway Red is prachtig en ook Paris Pink stelt niet teleur . Paris Pink bevat ook een lichte gouden glans als je goed kijkt, wat ik dan weer een leuk effectje vind.
Al bij al was het zeker geen miskoop en mijn absolute favoriet van deze 2 is zeker Paris Pink.
 

 

xoxo Jana

 

1 comment:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.