Friday, 14 June 2013

The world is not enough


Wat een geweldige naam voor een nagellak! En wat een prachtige kleur!
Ik ben er best verlieft op geworden, maar helaas zitten er ook enkele minpuntjes aan.
Gelijk het vorige nagellakje van O.P.I. vind ik dat deze echt geen goede dekking heeft. Hiervan moet je minstens 3 lagjes aanbrengen om een prachtig resultaat te bekomen, maar persoonlijk heb ik dat er wel voor over. Wat ik aanraad is om deze nagelak als topcoat te gebruiken over een beige kleur (zelf gebruik ik soms een donkerpaarse voor een speciaal effect).
Ook de droogtijd is aan de langere kant, maar he, wie schone nageltjes wil hebben moet maar geduld hebben haha.

Voor O.P.I. betaal je €13,95.


xoxo Jana
 

2 comments:

  1. Ik denk niet dat deze kleur mooi staat bij mijn huidstint.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zou je toch van kunnen verschieten ! Ben zelf ook een serieuze bleekscheet (hier zeggen ze zelfs dat mijn benen licht geven dusja haha)

      Delete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.