Monday, 29 July 2013

My favorites from July

Voor de maand Juli heb ik niet zoveel nieuwe favorieten. Ik denk dat het meeste wel al eens mijn blogje is gepaseerd. Toch besloot ik ze even op een rijtje te zetten en er ook enkele niet-beauty en fashion favorieten bij te plaatsen.


1.


2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.
 
9.

10.
 
1. Mijn favoriete haarstijl: een donut erin en hup! // 2. Kyla mijn honde die eindelijk eens stil kon zitten voor de camera //3. Mijn favoriete quote van de week. // 4. Een lekkere gezonde snack //5. Mijn favoriete hakken, helaas soms wel oncomfortabel //6. Het beste make-up merk dat budgetvriendelijk is en kwaliteitsvol // 7. Een van mijn favoriete ooglooks. Simpel en snel gedaan. //8. Het tofste kleurtje uit mijn collectie : MAC rebel //9. Leuke nagelcreaties gevonden op het internet! // 10. Een toffe en simpele outfit gevonden op het internet!
 
xoxo Jana

4 comments:

  1. Mooie foto's! Leuke post :-) Kyla is een cutie.

    ReplyDelete
  2. Wauw wat gaaf je haar zo met een donut! :D

    Ik hoop dat je eens langskomt,
    www.jannakamphof.blogspot.nl

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.