Friday, 16 August 2013

1D pop-up store

Vandaag was ik uitgenodigd als blogster bij de opening van de one direction pop-upstore in Waasland shopping center. 
Ik moet zeggen dat dit best een toffe ervaring was. Zelf ben ik geen superfan van deze groep, maar hun muziek is zeker niet slecht! Als Vip mocht ik samen met Diana van www.aprettybeautifullife.be in de perskamer zitten. Daar stond ons een heel ontbijt te wachten met koffiekoeken en fruitsap enzo... 
Ook mochten we voor de menigte gillende meiden de winkel binnen. Tot mijn verbazing was deze leger dan verwacht, want alles was echt aan één kant van de winkel te zien. Aan de andere kant hadden ze een karaokepodium opgesteld en een photowall waar je een foto kon laten nemen van jezelf. Uiteindelijk werd deze foto zo bewerkt dat het leek alsof je met de groep op de foto stond. Ondanks de drukte en warmte, vond ik het een aangename ervaring en ik ben zeer blij met de DVD, CD, pen en poster die ik gekregen heb. Natuurlijk wil ik daarvoor Sony Music bedanken om dit te verwezelijken & voor de One Directionfans: ga zeker eens een kijkje nemen! 
En natuurlijk wil ik zeker ook Diana bedanken die me deze geweldige dag liet beleven met haar! 

xoxo Jana 


16 comments:

 1. Zo leuk dat je hier naartoe bent geweest! :)

  ReplyDelete
 2. Ja, ik zit dus al de hele dag met 'Best Song Ever' in mijn hoofd en vrees dat dat nog even gaat blijven duren. Grmbl. Maar het was wel héél leuk ;-).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha ja nu heb ik ook heel de dag hun muziek in mijn hoofd!

   Delete
 3. Ben geen fan, maar klinkt wel als een leuk dagje! xx

  ReplyDelete
 4. Hah, da's pas advertising... :-) Ik ben niet bepaald fan maar het ziet er wel tof uit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ze hebben met niet gevraagd om reclamen te maken, ik doe dit puur om te laten zien hoe het was ;)
   Het was inderdaad best tof !

   Delete
 5. Wat leuk dat je daarheen mocht!

  ReplyDelete
 6. Wauw, dat klinkt echt geweldig!
  Dat zou ik ook wel willen :)!

  Xjes Femke

  http://femkesstyle.blogspot.nl/

  ReplyDelete
 7. Dat zag er wel gezellig uit! :) Leuk dat je erheen mocht gaan

  ReplyDelete
 8. Dat was vast onwijs leuk :D En wat druk!!

  ReplyDelete
 9. ooh cool :) word je vaker hiervoor gevraagd?
  echt sjiek xo

  ReplyDelete
 10. Wat gaaf dat je dit hebt mogen doen zeg! Ik ben geen fan van de band maar wel tof als je wordt uitgenodigd. ;)

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.