Thursday, 15 August 2013

Let's go out and have some fun

Oke ik dacht, laat ik maar vlug even mijn Make-uplook posten voor ik uiteten ga met mijn familie.
Na lang twijfelen besloot ik voor een smokey bruine ooglook te gaan en felrode lippen. Sinds mijn ogen niet te heftig zijn opgemaakt vond ik dit wel kunnen (en anders pech!). Zelf hou ik van felle lippen, wat jullie wel uit mijn  vorige blogs konden opmaken, dus dit was de ideale optie. Natuurlijk twijfelde ik eerst om toch voor nude lippen te gaan, maar het zijn de rode geworden. Jullie kunnen hieronder alle producten vinden die ik gebruikt heb en de twee looks.
Ook laat ik jullie zien wat ik heb gekozen om aan te doen.
1. Kiko Blush in '112'
2. BE  creative foundation in '001'
3.Bourjois foundation in n°53 Light Beige
4. MAC studio finish concealer in 'NW20'
5. Flormar all over terracotta powder
6. Catrice  nude palette als brow highlight (nummer staat op de gebruikte kleur)
7. Paris Memories palette in de binnenste ooghoek(nr staat op de gebruikte kleur)
8. BE creative eyeshadow in 023 amazed over het ooglid
9. KIKO eyeshadow in '134' in de crease

10. Essence oogpotloot in 04 white
11. Hema liquid liner in zwart
12. Essence eyebrow kit
13. Chanel le volume mascara in 10 Noir

Labello lipbalsem pearly shine 
MAC lipstick in Aprés chic
 
xoxo Jana 

4 comments:

Blogger Template designed By The Sunday Studio.