Monday, 12 August 2013

Let's make the good day's count

Deze blog is een beetje vanalles. Een kijkje van mijn make-up van gisteren en vandaag, sinds er twee feesten waren. Gisteren werd mijn vriend zijn papa 50 jaar en vandaag zijn mijn ouders 25 jaar getrouwd. 
Natuurlijk hoorden bij beiden een feestje. Bij mijn vriend was het gewoon een klein gezellig familiefeest met koud buffet en voor mijn ouders hadden mijn zus en ik een ontbijtje voorzien. Samen met mijn en haar vriend en natuurlijk mijn ouders, zijn we ook nog een dagje gezellig naar Maastricht geweest. Winkels rondneuzen is altijd gezellig (hoewel de mannen het wat minder vonden waarschijnlijk). 
Natuurlijk horen bij zo een gelegenheden ook een toffe make-uplook. Ik besloot het lekker casual te houden, ook qua kleding. Hiervoor droeg ik mijn nieuwe lekker comfortabele trui van Colloseum, een paar basic hakken en jeans. 
xoxo Jana 
ps: you can follow me on Facebook now! https://www.facebook.com/pages/Amoreforfashion/10 comments:

 1. omg ik wil dat boek eens lenen! Of je moet me eens leren schminken :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. beide met plezier :p Het boek is meer over mode, maar ik leer je ook gerust schminken hoor :D

   Delete
 2. Wat een leuke foto's! Leuk boek he, ik heb 'm ook:) x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Inderdaad en superboek! Binnenkort eens kijken voor het andere boek! :D x

   Delete
 3. Ziet er leuk uit! :)
  Je hebt echt mooie ogen!
  x

  ReplyDelete
 4. Leuk overzichtje van alles :-) Je ziet er mooi uit op die eerste foto's, wat een prachtige blauwe kijkers!

  ReplyDelete
 5. very nice!

  please follow me if you like!
  http://thedaydreamings.blogspot.de/

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.