Saturday, 7 September 2013

Flormar terracotta 'Lights of flowers'

Vandaag review ik deze schoonheid voor jullie. Ja ik noem dit product een schoonheid, ik bedoel, heb je de verpakking al eens bekeken?! 
Ik ben er echt compleet weg van. Paars is dan ook nog eens mijn favoriete kleur. De verpakking is stevig, dus handig om mee te nemen als je ergens naar toe gaat. 
Nu genoeg over de verpakking, laten  we het hebben over het geweldige product zelf. Deze poeder is de mooiste poeder die ik tot nu toe geprobeerd heb. Hij zorgt voor een natuurlijke glans zonder er dik en poederig uit te zien. Je kunt het product ook gebruiken als highlighter want hij bevat een lichte glans. 
Nu moet je niet denken dat je eruit gaat zien als een glitterende discobal want dit is zeker niet het geval. De glans die hij geeft is natuurlijk en zacht en het  laat je gezicht er gezond en stralend uitzien.  
Ik ben helemaal weg van dit product, jammer dat je alleen in Turkije online kunt bestellen, maar daar zal waarschijnlijk wel verandering in komen. Dit product vind je in de Flormarwinkels (raadpleeg www.flormar.com voor het vinden van de winkel in jouw buurt!).
De prijs van dit poeder was tussen de 15,00-20,00 €, wat ik een schappelijke prijs vindt voor een goede poeder. 

                               xoxo Jana 


7 comments:

 1. Wat een frisse look, het staat je heel goed :D

  ReplyDelete
 2. Staat je super mooi! De verpakking is ook leuk en het poeder zelf ziet er ook onwijs leuk uit! xx

  ReplyDelete
 3. Waauw, dat ziet er mooi uit, zowel in de pan als op je huid :-)

  ReplyDelete
 4. Wauw wat een prachtig product! Staat je goed! :)

  ReplyDelete
 5. Je hebt een leuke blog! Ik volg je nu via Bloglovin' x

  ReplyDelete
 6. Wow ziet er leuk uit! En staat je goed. En inderdaad wat een mooie verpakking!
  Ik zie dat je communicatie studeert, toevallig in Gent?:)

  Liefs,
  Marlies (www.goldenmirrorsandpinkbows.be)

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.