Saturday, 21 September 2013

KIKO soft touch blush '112'

Een klein reviewtje over de kikoblush staat vandaag op het programma.
Een maand geleden ben ik naar Essen geweest, waar ik natuurlijk de Kiko-winkel in moest gaan. Sinds deze winkel in België niet bestaat, was dit voor mij een absolute must om hier binnen te springen.
Ik hou ervan nieuwe merken uit te proberen, dus waarom niet?
Nu, van Kiko had ik al enkele positieve reacties gehoord, dus schrik dat dit merk me ging teleurstellen had ik niet. In een eerdere review van een lipstick van dit merk, liet ik al blijken hoe blij ik ermee was.
Zo ook met deze blush.
De pigmentatie is geweldig. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een gezonde blush op je wangen te creëren. Ik vind het altijd moeilijk om een leuke kleur blush te vinden, maar deze felroze kleur is echt super.
Ook de verpakking vind ik zeker niet slecht. Als je het open doet, zie je ook een leuk spiegeltje, wat handig is als je ergens naar toe gaat. Het enige dat ik jammer vind is dat Kiko geen namen geeft aan de kleuren.
Mijn kleur is dus de saaie '112' en kost slechts € 7,50. Een super goede prijs voor dit product!xoxo Jana 14 comments:

 1. Ooh hoe toevallig! Ik heb net ook deze blush op mijn blog gezet! Wel in een ander kleurtje :) En ze hebben wel namen hoor, je kan ze terugvinden op hun website. Leuke post en je ziet er goed uit! xx

  ReplyDelete
 2. Kiko moet hoognodig eens hier iets openen. Mooi blushkleurtje en je draagt het ook zo goed.

  ReplyDelete
 3. Heel mooie blush Jana, hij staat je trouwens goed!

  ReplyDelete
 4. Ziet er een heel mooie blush uit en de verpakking is ook leuk!

  ReplyDelete
 5. Mooie kleur. En ik vind je ketting ook heel leuk!

  ReplyDelete
 6. Mooie blush, hij staat je erg goed.

  ReplyDelete
 7. Bedankt voor je comment op mijn blog! Ik ga je volgen met bloglovin <3
  Die blush is echt erg mooi! Ik ben zot op Kiko, de blushes moet ik dringend eens aanschaffen!

  ReplyDelete
 8. Dat ziet er goed uit, en vooral op je wang! Heel zacht en romantisch, leuke foto's!

  ReplyDelete
 9. Wauw wat een mooie kleur, hij geeft een heel mooi blosje op je wangen!

  ReplyDelete
 10. Inderdaad een mooie blush!

  ReplyDelete
 11. Prachtige blush, staat je heel goed.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.