Monday, 16 September 2013

London love at first sight- Part 2

Londen deel twee staat vandaag op het programma. 

Ik moet bekennen dat ik Camden Town iets leuker vond kwa sfeer dan Oxford street. Jammer dat het gevoel voor mode hoger ligt in Oxford, anders had ik de hele dag kunnen doorbrengen in Camden Town!
Nu Oxford heeft me niet teleurgesteld hoor, integendeel! De winkels zijn er super: Topshop, Primark, Boots, Superdrug, Marks and Spencer, Harrods,... stuk voor stuk zalige winkels om uren in rond te snuiten. 
Voor mijn vriendinnen was het de eerste keer dat ze de Primark binnen gingen en wel, hun bankkaart heeft het waarschijnlijk ook gevoeld! Ook ik heb me er helemaal laten gaan. Gevolg: alle drie met een mega Primark tas door de winkelstraat van Oxford zeulen. Tof. 
Zelf vond ik de Superdrug geweldig omdat ze daar make-up merken verkochten die hier in België niet verkrijgbaar zijn (tenzij online).
Ook de mensen waren hier stuk voor stuk ontzettend vriendelijk. Ze hielpen me met hun ingewikkelde ponden en in de Primark tekende zelfs de kassier een plattegrond van Oxfordstreet! 


xoxo Jana

3 comments:

  1. Mooie sieraden! Fijn dat men zo behulpzaam was en Oxford Street is onwijs leuk (en duur)!

    ReplyDelete
  2. London is leuk eh, ik wil graag nog eens terug, het is al lang geleden!

    ReplyDelete
  3. Ik ben al enkele keren naar Londen geweest, maar nu is het toch wel al veel te lang geleden! Ik vond Camden Town ook erg leuk

    ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.