Wednesday, 11 September 2013

London love at first sight

English-Nederlands

Zoals de titel al aangeeft, was Londen een beetje als liefde op het eerste zicht. Voor mij was het de allereerste keer dat ik er naar toe ging dus ik keek natuurlijk mijn ogen uit. Gelukkig had ik twee vriendinnen mee die de weg in Londen wel redelijk goed wisten. 

Nu begon onze trip niet bepaald van een leien dakje...
Onze bus vertrok in Antwerpen, maar natuurlijk vonden we de bushalte niet en was het buiten serieus aan het regenen. Gevolg: Mijn gestijlde haren werd een poedelkapsel, mijn tickets waren haast onleesbaar (gelukkig nog goed genoeg!), mijn vriendinnen en ik hadden haast ijspegels aan onze neuzen hangen door de combinatie doorweekt en airco. 
Na een ontzettend koude busrit, kwamen we aan in Londen, dronken we een warme choco en friste we ons op. Ons humeur ging weer de hoogte in!
We waren van plan om eerst Covent Garden te bezoeken, met de gezellige marktjes, maar helaas gingen de kraampjes pas om 11uur open. Wij ongeduldige mensjes namen dan maar de underground naar Camden Town. Daar was er al wat meer sfeer en waren er al heel wat meer winkeltjes en kraampjes open. 
Camden Town is ontzettend gezellig, de kraampjes verkopen zo ontzettend verschillende dingen dat je je ogen blijft uitkijken (om nog maar te zwijgen over de gevels van de winkels!). 
De volgende blog zal gaan over Oxfordstreet! 


xoxo Jana 


7 comments:

 1. Wat een leuke post. Nu mis ik Londen onwijs, maar niet de prijzen :P Zowel Camden Town als Covent Garden zijn favoriete plekken van mij in Londen. :)

  ReplyDelete
 2. Oh je maakt me wel jaloers. Wil al een tijdje naar Londen. Ben benieuwd naar je volgende artikel erover.

  ReplyDelete
 3. London is zo een prachtige stad, wil er echt naartoe!

  ReplyDelete
 4. You're making me want to visit London again. So much to see and do :)

  Rowena @ rolala loves

  ReplyDelete
 5. londen is echt mijn grote liefde ik ga er minstens 1x per jaar naartoe en ik hoop er binnen enkele jaren ook echt te gaan wonen

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.