Monday, 9 September 2013

Travel mini make-up bag - London here I come

English-Nederlands

Vandaag vertrek ik naar londen, voor een dagje shoppen. Sinds we s'avonds met de bus rijden ga ik dus lekker make-uploos reizen en kan ik s'morgens mijn make-up aanbrengen. Natuurlijk is het niet tof om voor één dag twintig verschillende producten mee te nemen, dus besloot ik om mijn kleinste make-up tasje mee te nemen met al mijn benodigdheden.
Het tasje is al redelijk oud en van de hema dus het ziet er waarschijnlijk een beetje versleten uit, maar hé, als het maar handig is! Er zit zelfs een spiegeltje in  dus daar moet ik niet voor zorgen. 
xoxo Jana 


5 comments:

 1. Oh, veel plezier in London :D
  Love je kiko lippenstift, wat een kleur!

  ReplyDelete
 2. You look set with your makeup! Pretty red bag and lip color!

  Rowena @ rolala loves

  ReplyDelete
 3. Mooi compacte selectie, de bronzer ziet er prachtig uit! Oh een dagje Londen zie ik zo zitten.

  ReplyDelete
 4. Inderdaad heel handig, klein tasje maar er past veel in ahahha

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.