Saturday, 19 October 2013

My sales secret


Ach, wie houdt er nu niet van solden? Het liefst het hele jaar door ! 
Helaas is het altijd ontzettend druk in de winkelstraten en is meestal juist dat ene item niet te verkrijgen. 
Nu heb ik goed nieuws voor jullie want vandaag deel ik met jullie mijn solden geheimpje: www.solden.be

Een zalige site waar je het hele jaar door korting kunt krijgen. Ben jij benieuwd naar meer ? 


Solden.be is een online webshop, ontstaan in 2012, die voor meer dan 500 verschillende webshops kortingen aanbiedt en leveren in België. Dagelijks verschijnen er nieuwe kortingscodes en aanbiedingen waardoor er zeker iets naar jou smaak tussen zit. Misschien een korting van 10% op jouw Zalando aankoop? Of wat dacht je van 20% vroegboekkorting EN 25 euro korting bij center parcs? 
Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet. Op Solden.be vind je zeker wel  iets dat jou zal aanspreken. 
Neem een kijkje  tussen de verschillende categoriën en ontdek de verschillende keuzes (Ze hebben er ontzettend veel!). Misschien iets leuk voor je vriendje te verwennen of je ouders? Het leukste van alles is dat deze shop 365 dagen open is zonder wachtrij! 


Zelf spotte ik deze prachtige tas op Zalando. Originele prijs was 39,95  wat zeker niet slecht is, maar een klein beetje minder mag altijd. Met de kortingscode van www.Solden.be kan ik deze bestellen aan slechts ... . kortingscodes voor zalando vind je hier: http://www.solden.be/zalando

Ook spotte ik dit toffe vest op 3Suisses. Dankzij de kortingscode kreeg ik hier 50% korting op en betaalde ik €19,99 i.p.v. €39,99! 
Op polyvore stelde ik een winterlook samen. Ieder merk kan je vinden op solden.be waardoor je deze look natuurlijk met een extra korting kunt kopen. 

1. Newlook - Dark red roll sleeve knitted jumper
2. Forever 21 - Everyday Distressed Skinny Jeans
3. Newlook - Burgundy Leather sleeve waterfall Jacket
4. Pieces - Bag Eline
5. Supertrash - Biker boots
6. Forever 21 - Statement layered nacklace 

Houdt zeker www.Solden.be in de gaten voor leuke kortingen van jouw favoriete winkels ! 

xoxo Jana 

13 comments:

 1. Ik heb al eerder goeds over Solden.be gehoord :)
  xxRoos

  ReplyDelete
 2. Ik kende het niet, maar klinkt handig ;) X

  ReplyDelete
 3. Ik heb de site onlangs nog gebruikt toen ik nieuwe laarzen kocht :-)

  ReplyDelete
 4. Thanks voor de tip!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Leuke post en een goede tip! Ik heb er nog nooit van gehoord, maar ik ga meteen een kijkje nemen! x

  ReplyDelete
 6. Super handig! Verzenden ze ook naar nederland?

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.