Saturday, 12 October 2013

September Favorites

Vandaag een paar van mijn favorietjes van afgelopen maand voor jullie.
In september had ik nog zoveel producten liggen die ik wou testen en proberen dat het nu al wat makkelijker is om enkele favorieten aan de kant te leggen.Eerder schreef ik hier al een review van en toen zei ik dat ik niet zo gek was van de geur. Dit is nogsteeds zo, maar dat neemt niet weg dat dit geen goed product is! Het maakt mijn huid ontzettend zacht waardoor het aanbrengen van foundation tien keer beter gaat. Ja dit product is toppie! 

Een paar blogposts terug verscheen ook deze prachtige lipstick en deze werd dan ook trouw mijn dagdagelijkse lipstick. Hij is mooi neutraal maar geeft toch een zacht kleurtje af. Perfect dus! 

Deze is niet op mijn blog verschenen, toch wil ik deze even delen. Wauw wat werkt dit spul goed! Ik las zelf meerdere reviews over hoe goed dit product moest zijn voor je huid, dus toen besloot ik het zelf aan te schaffen. Laat ik zeggen dat het zeker niet teleursteld als je van je puistjes af wilt geraken. 

Van deze blush nog geen close-up van de kleur want hier heb ik een reviewtje van klaarliggen. Het enige dat ik nu zeg is dat deze dag dagelijks op mijn wangen aanwezig was! 

Van alle drie de kleuren is een review geweest en natuurlijk kan ik niet ééntje kiezen dus mochten ze alle drie tussen mijn favorieten staan. 

twee lakjes die ik constant afwissel zijn deze twee pareltjes. Met één laagje heb je meer dan voldoende dekking, daarom dat ik zo zot ben op deze twee. Check zeker de ZEB winkel in je buurt, want daar worden deze verkocht! 

Nu het hier kouder begint te worden merk ik dat mijn huid ook weer droger wordt (helaas niet in mijn gezicht, vervloekte puistjes!). Voor mijn kerst kreeg ik vorig jaar een Dove setje cadeau en ik moet zeggen dat dit de beste bodymilk is die ik ooit heb gebruikt. Hij smeert lekker uit en trekt snel in de huid waardoor je geen uren moet wachten eer je je broek aan kunt doen. 

Bij de versatile blogger award konden jullie al lezen dat ik een heuse boekencollectie heb. Een grote schande was het dan ook toen ik zag dat de Lord of the Rings boeken ontbraken ! Sorry J.R.R Tolkien, ik heb er nu al ééntje gekocht en ik moet zeggen, geweldig. (Hoewel ik de film tot nu toen leuker vind!) 

x Jana 
11 comments:

 1. mooie blauwe lakjes en veel plezier met Tolkien!

  ReplyDelete
 2. Eens kijken volgende keer bij ZEB! :D

  ReplyDelete
 3. Leuke favorieten heb je! Die lipstick lijkt mij echt wel fijn in dat mooie neutrale kleurtje.

  ReplyDelete
 4. Lijken me fijne producten, vooral de bodylotion!

  ReplyDelete
 5. Tea tree water: daar ben ik nu tovh wel erg benieuwd naar geworden. Ik hoor zoveel goede reacties!

  ReplyDelete
 6. Je maakt me erg benieuwd naar dat eerste product!

  ReplyDelete
 7. Super leuke producten. Kiko oogschaduws zijn echt geweldig <3

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.