Saturday, 23 November 2013

Rimmel match perfection

Eindelijk een nieuwe foundation! 
Mijn vorige van BE cosmetics was helaas op en ik zocht dus een nieuwe. Natuurlijk ga ik de BE cosmetics ook nog aanschaffen, maar we kunnen moeilijk altijd dezelfde foundation reviewen hé? 
Over BE cosmetics schreef ik een zeer positieve review en deze blijft mijn all time favoriet. 
Maar wat vind ik nu van de Rimmel match perfection? 
Over de verpakking kan ik zeker niet veel slechts zeggen. Het product zit in een hygienisch glazen flesje met fel blauw pompje. Het pompje werkt wel beter dan het pompje van de BE cosmetics foundation wat een groot pluspunt is. Nu de foundation zelf vind ik iets minder kwa dekking. Hij voelt lekker zacht aan op de huid, smeert goed uit, en voelt niet plekkerig aan.
Jammer genoeg zie je nog wel enkele rode vlekjes en puistjes erdoor komen, maar daar bestaat gelukkig ook concealer voor. Deze foundation matched mijn huidskleur ontzettend goed, maar is voor mij iets te glanzend. Een beetje poeder en perfect isie. 

Voor dit product geef ik toch een 8/10 wat zeker niet slecht is voor slechts €12,99zonder foundation
met foundation


xoxo Jana

33 comments:

 1. Ziet er goed uit, mooie foto's! xxx

  ReplyDelete
 2. Klinkt goed! Ik kijk al uit naar jouw filmpjes! Als ik je met iets kan helpen, je mag het mij altijd vragen hé! x

  ReplyDelete
 3. Ik gebruik hem ook al best wel lang, hij zit heerlijk wanneer je hem aangebracht heb. Helaas zie ik ook een aantal oneffenheden erdoorheen komen. En mijn huid word erg droog van deze foundation wanneer ik hem twee of meer dagen achter elkaar draagt.
  Ik moet dus opzoek naar een nieuwe favoriete foundation :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jammer! Dat is het nadeel dat niet iedere foundation hetzelfde resultaat heeft bij iemand anders. Misschien de maybelline 24hour superstay eens proberen, daar was ik ook zeer tevreden van? x Jana

   Delete
 4. Ik zie deze foundation steeds vaker langskomen, misschien toch een keer proberen!

  ReplyDelete
 5. Fijne medium dekking geeft hij en het glimmen is haast bij alle foundations (uit mijn ervaring). De kleur past je wel echt goed!

  ReplyDelete
 6. Klinkt als een hele fijne! Ik heb een goedkope HEMA variant en die bevalt wel goed maar ben toch verder aan het zoeken. Liefs

  ReplyDelete
 7. lijkt me een erg fijne foundation xx

  ReplyDelete
 8. Ik gebruik nou ook een van Catrice, die is ook fijn!

  ReplyDelete
 9. Mooi effect heeft deze foundation!

  ReplyDelete
 10. Wat een mooi effect heeft deze foundation!

  ReplyDelete
 11. Oh heel fijn, ik gebruik zelf catrice, maar die valt een beetje tegen..

  Liefs, Merel

  http://www.blonde-tales.blogspot.nl

  ReplyDelete
 12. Ziet er fijn uit, hele goede dekking!

  ReplyDelete
 13. Mooi en egaal :) goed gekozen!

  ReplyDelete
 14. Ziet er heel goed uit!

  Ik volg je :)

  ReplyDelete
 15. Hello there! I've nominated you for a Liebster Award! Please visit this post to see the details!

  Love Jo from Hurricane Venus.

  ReplyDelete
 16. Geeft gelijk een mooi egaal resultaat! Jammer dat ie nogal blinkt. Ben ik zelf meestal geen fan van...

  x

  ReplyDelete
 17. Geeft een heel mooi resultaat!

  ReplyDelete
 18. Ziet er erg goed uit! Dekt goed! Ik volg je vanaf nu via Bloglovin'!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.