Saturday, 28 December 2013

Rimmel - Vintage pink

English - Nederlands

Lipstick en blushes, ik hou ervan.
Zo veelzijdig en makkelijk in gebruik. Ideaal voor mensen die niet zo goed met oogschaduw overweg kunnen m.a.w. IK.
Oogschaduws mooi laten blenden is zeker niet mijn sterkste punt. Met een smokey eye zie ik er al snel uit als een wasbeer...very attractive I know. Dus ga ik liever voor een beetje eyeliner en mascara en een toffe lipstick.
Felle kleurtjes s'avonds en neutrale kleurtjes door de dag. Nu vind ik het persoonlijk altijd moeilijk om het perfecte neurtrale kleurtje te vinden voor overdag. De meeste zijn of te bleek, of te roze.
Tot ik op dit kleurtje van Rimmel uitkwam. Vintage pink is een prachtige donkerroze kleur zonder shimmer. Hij  voelt super zacht aan op je lippen (moisture renew lipstick) en droogt je lippen gelukkig ook niet uit. Ik had al één lipstick uit deze lijn en ook deze stelt me niet teleur. De pigmentatie is ontzettend goed en  het feit dat je lippen gehydrateerd zijn is voor mij een grote plus. Het enige kleine nadeel is dat je deze wel sneller dan een gewone lipstick moet aanbrengen, door het lippenbalsem-effect. Doordat je lipstick zo zacht is, glijdt deze ook sneller van je lippen, maar hé, zo een tof kleurtje breng je met plezier aan! Althans ik toch!

xoxo Jana 


22 comments:

 1. Die vind ik ook wel heel mooi! :)
  Maar ik kan nog altijd niet kiezen :p
  x

  ReplyDelete
 2. Mooie kleur! Ik vind de lipstick zelf ook erg fijn x

  ReplyDelete
 3. Mooi kleurtje, staat je goed! X

  ReplyDelete
 4. Dit is zo'n mooi kleurtje, ik gebruik hem bijna elke dag =)

  ReplyDelete
 5. Echt een mooi everyday kleurtje. Dit zijn kleurtjes waar ik persoonlijk echt gek op ben!

  ReplyDelete
 6. Heel mooi kleurtje staat je goed! Je statement ketting is trouwens ook mooi.
  liefs

  ReplyDelete
 7. een heel mooi kleurtje en je ziet er super mooi uit op die laatste foto's!!

  ReplyDelete
 8. Ik ben ook meer van de lipsticks dan van de oogschaduws!

  ReplyDelete
 9. Mooi kleurtje. Hij staat je echt goed! :)

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's zeg! :) En het is inderdaad een heel mooi kleurtje! Ik heb nog staan twijfelen om die te kopen, had ik dus beter ook gedaan! ;)

  Liefs,
  M. - Golden Mirrors & Pink Bows

  ReplyDelete
 11. Hele mooie kleur! Staat je goed.

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  ReplyDelete
 12. Wat een super mooie lipstick! X

  ReplyDelete
 13. Deze kleur vind ik echt heel erg mooi eruit! Een perfect kleurtje die je overal wel bij kan dragen denk ik :)

  ReplyDelete
 14. Dit is echt een prachtig kleurtje! Ik hou erg van de formule van deze lippenstiften :)

  ReplyDelete
 15. Mooie kleur! Deze lipsticks zijn zo fijn xx

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.