Friday, 6 December 2013

Sloane's Plum

English - Nederlands

Winterse kleurtjes, donker, mysterieus,... ik hou ervan. 
Toen ik een tijdje geleden in de Kruidvat aan het rond neuzen was, zag ik deze lipstick liggen van Rimmel. 
Over deze Rimmel moisture renew lipsticks had ik al een aantal positieve reacties gelezen, maar meestal waren de kleuren niet mijn ding. Toen ik dit leuke vampy kleurtje zag en swatchte op mijn hand was ik meteen verkocht. Deze lipsticks bevatten SPF 20, vitaminen A, C en E voor een goede voeding van de lippen. Altijd handig om de lippen gehydrateerd te houden in de winter! 
De verpakking van dit product is helemaal mijn ding: paars. 
Ja mijn lievelingskleur is paars dus de verpakking scoorde al meteen goed kwa uitstralling. Het is stevig, opvallend en tegelijk toch lekker simpel. 
Nu over het kleurtje kan ik vrij weinig zeggen sinds het een ontzettend donker kleurtje is. Ideaal voor dit seizoen of voor een avondje uit. Doordat het een hydraterende lipstick is, vind ik wel dat het kleurtje iets sneller afgaat dan bv. een Mac lipstick. Zelf stoort het me niet zo dat ik de lipstick een paar keer opnieuw moet aanbrengen, maar voor sommingen is dit best wel een probleem. 
Zelf ben ik helemaal weg van deze lipstick en deze heeft dan ook mijn Mac Rebel vervangen en jah na het swatchen van de lipstick liep ik heel de dag rond met lipstick op mijn hand... waar zijn die doekjes als je ze nodig hebt!
Het prijskaartje van deze prachtige lipstick is ook helemaal niet slecht: €10.99


xoxo Jana

21 comments:

 1. Wow is wel mooi! :D
  Ga die denk ik ook halen :)
  x

  ReplyDelete
 2. wat een mooie! perfecte lippenstift voor nu :D

  ReplyDelete
 3. Ik heb deze ook en vind m geweldig! Xoxo

  ReplyDelete
 4. Echt een heel mooi kleurtje, staat je goed ! X Denise

  ReplyDelete
 5. Oeeeeh deze vind ik heel erg mooi! Ik houd van dit soort kleurtjes, zeker met het najaar en de winter. :)

  ReplyDelete
 6. Geweldig vampy kleurtje en het heeft ook wel wat rock door die paarse shine.

  ReplyDelete
 7. Leuk dat je die foto's in zo'n herfst sfeer maakt met die blaadjes enzo! Erg gaaf & Goed idee!

  Liefs, Merel

  ReplyDelete
 8. Gaaawgeous! Past mooi bij je truitje ook ^_^

  ReplyDelete
 9. Ik twijfelde nog om deze te kopen. Hij staat je erg mooi!!

  ReplyDelete
 10. Heel mooie kleur, zeker voor deze tijd van't jaar :-).

  ReplyDelete
 11. Heel mooie kleur, staat je weer prachtig. Een echte Jana kleur :)
  x

  ReplyDelete
 12. Mooi kleurtje is het, hij staat je heel leuk!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.