Tuesday, 28 January 2014

Birthday gifts + mini haul

English - Nederlands

Vandaag krijgen jullie een kijkje op mijn verjaardagscadeaus. 
Vrijdag ben ik voor mijn verjaardag met enkele vriendinnen gaan wokken, my favorite, en natuurlijk vonden ze allemaal dat ze iets voor mij moesten kopen. Ik vind het echt ontzettend lief van hun dat ze dat gedaan hebben, ook al zei ik dat ik niets moest hebben. Bij deze: dankje meiden ! 
Van mijn ouders, oma, tante en nonkel en zus kreeg ik geld. Hier heb ik een deel van gespaard en een deel heb ik gebruikt voor een nieuwe gsm. Mijn gsm was dringend aan vervanging toe en ik was het beu om schrik te hebben om hem niet meer aan te krijgen als hij plat was, vandaar een Samsung S3 mini. 
Mijn vriend gaat later nog bijleggen aan iets wat ik wil, maar sinds ik nog niets wist, moest ik dus ook niets hebben. 
Zaterdag ben ik dan ook nog eens gaan shoppen. Ik had online op de Zara webshop ontzettend veel leuke items gespot die ik zeker wilde passen, maar sinds de winkel in Hasselt onder constructie is gaat dat niet. Mijn beste vriendin in ik besloten dus ook om dan maar naar Maastricht te gaan. Tot grote teleurstelling was ook deze onder constructie... Jammer genoeg heb ik dus ook helemaal niet veel gekocht. Achjah, dan hebben we  weer wat geld gespaard natuurlijk. 
Zaterdag ben ik ook nog uit eten geweest voor mijn verjaardag (hier volgt nog een look van) en zondag was het effectief zo ver... My birthday. 
Dit waren alle cadeautjes! Op naar de haul ! xoxo Jana 


23 comments:

 1. Wauw, jij hebt leuke bonnen gekregen zeg! Veel shopplezier :-)

  ReplyDelete
 2. Hier kun je nog eens leuk van shoppen! Have fun!

  ReplyDelete
 3. Wat een fijne cadeaus en wat heb je mooie dingen gekocht! Erg mooie sieraden, erg leuk om wat moois van bonnen te kopen :)
  Winkelen Maastricht, daar ben ik ook wel benieuwd naar. Ben er nog niet eerder geweest :)

  ReplyDelete
 4. Leuke cadeautjes :)!! Ik vind de sieraden zo leuk :)!!

  ReplyDelete
 5. Leuke cadeaus, vooral je telefoon <3 Veel plezier er mee.. XO

  ReplyDelete
 6. Die nagellak ziet er mooi uit! x

  ReplyDelete
 7. Hoii!!

  Die telefoon is echt zo fijn een vriendin van mij heeft hem ook.
  De nagellak ziet er ook echt super mooi uit!!!


  xxx Anna

  ReplyDelete
 8. Die bonnen van boozyshop zijn echt wel leuk! Mooie gifts!

  ReplyDelete
 9. Nog gefeliciteerd!! :) Vind je cadeautjes heel leuk, die bonnen zijn ook wel erg handig als je zelf iets uit wil zoeken :)

  ReplyDelete
 10. Wat een leuke cadeaus heb je gehad!

  ReplyDelete
 11. Leuke cadeaus heb je gekregen! Nog gefeliciteerd :)

  ReplyDelete
 12. Wat een leuke cadeautjes! Ik heb de gewone Samsung Galaxy S3 en ben er erg tevreden mee. Nog een late happy b-day!

  ReplyDelete
 13. Je nieuwe phone is echt nice, wist niet eens dat L'Occitane shampoo verkocht (weer wat geleerd)! Nog een gelukkige verjaardag!

  ReplyDelete
 14. Gave telefoon! En ik wist ook niet dat L'Occitane shampoo verkocht!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  ReplyDelete
 15. Alsnog gefeli en toffe kados.:)

  ReplyDelete
 16. great pieces!
  have a wonderful week!

  <3
  http://www.getcarriedaway.net/

  ReplyDelete
 17. Amiga bom dia que post maravilhoso amei os acessórios sucesso.
  Blog: http://arrasandonobatomvermelho.blogspot.com.br

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.