Thursday, 30 January 2014

Bouganville Pastello

English - Nederlands

Wat een naam voor een lipgloss: Bouganville Pastello. Een hele mond vol en niet bepaald simpel om te onthouden. 
Normaal ben ik alles behalve fan  van lipgloss. Ik heb er geloof ik maar 4, wat niet bepaald veel is voor een make-up lover te zijn. Ik ben gewoon niet zo een fan van de glanzende, waterachtige finish en meestal zijn ze ook ontzettend kleverig.
Ik hoopte dat deze van het merk Collistar beter ging zijn, sinds er toch normaal een redelijk prijskaartje aanhangt (zeker voor een lipgloss).
Ik was dan ook ontzettend ontgoocheld toen deze ook ontzettend plakkerig bleek te zijn. In de tube ziet de lipgloss er ook best gepigmenteerd uit, maar op de lippen vind ik daar haast niets van terug.
Ik had best hoge verwachtingen van dit product, maar helaas is het niet wat ik gehoopt had. Gelukkig kocht ik deze in de solden en was hij slechts €5,00 in plaats van €18,40.

xoxo Jana

11 comments:

 1. Hi dear, you have such lovely blog and this is a great post, I hope we can follow each other, if you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back.xoxo

  www.love-joice.com

  ReplyDelete
 2. Jammer als producten zo tegenslaan. Gelukkig kon je hem tegen een sterke afprijzing kopen. x

  ReplyDelete
 3. Ah jammer, wel een goeie korting dan-misschien was hij daarom wel daar beland.

  ReplyDelete
 4. Hij staat je wel heel mooi! Jammer dat hij zo plakkerig is!

  ReplyDelete
 5. Wauw, mooi kleurtje. Zonde dat de pigmentatie zo slecht is en misschien is 'ie wel over de datum? Ruikt hij nog wel normaal? Over het algemeen is collistar wel een merk waar ik goede ervaringen mee heb..

  ReplyDelete
 6. Wauw, mooi kleurtje. Zonde dat de pigmentatie zo slecht is en misschien is 'ie wel over de datum? Ruikt hij nog wel normaal? Over het algemeen is collistar wel een merk waar ik goede ervaringen mee heb..

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.