Friday, 10 January 2014

The beauty blogger tag

English - Nederlands


1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Ik heb van mezelf redelijk pluizig golvend haar. Meestal stijl ik het en soms probeer ik het te krullen. Als ik kon kiezen had ik er altijd een echte krul in, maar zelfs met krultang blijft het niet lang zitten. Jammer. 


2. Verf je je haar zelf of laat je dit bij de kapper doen?
Ik laat highlights zetten bij mijn kapster die aan huis komt. Lekker makkelijk!

3. Draag je altijd make-up? 
Ik draag vaak make-up, maar als ik gewoon thuis ben draag ik niets van make-up. Enkel een dagcreme om mijn huid te laten rusten !

4. Hoelang ben je bezig met je make-up?
Echt niet lang. Tussen de 5-15 minuten.Tijdens school ben ik meestal te lui en lig ik liever langer in mijn bed dan dat ik mijn make-up tot in de puntjes afwerk. Meestal draag ik dan enkel foundation mascara en lipstick. Soms als ik wat meer tijd heb gebruik ik ook blush, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en eyeliner. Voor mijn looks kruipt er meestal 15-30 minuten werk in. 

5. Wat doe je eerst: je gezicht of ogen?
Ik denk  dat ik haast altijd begin met mijn gezicht. Ik doe niet vaak smokey eyes omdat ik er dan als een wasbeer uit ga zien, maar als ik het doe, begin ik eerst bij de ogen. Hatelijk als je fall out hebt op je foundation en je alles er af moet halen! 6. Hoe vaak lak je je nagels?
Ik lak niet zo graag mijn nagels eerlijk  gezegt. Het droogt zo ontzettend traag en ik heb meestal het geduld er niet voor. Toch heb ik een best grote collectie en vind ik de kleurtjes erg tof.  Ik ben helaas ook niet gezegend met stevige nagels waardoor ze snel afbreken. 

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Nee, normaal niet. Laats heb ik een uitzondering gemaakt omdat ik peep-toes droeg. 

8. Wat is je favoriete parfum?
Ik gebruik eigenlijk geen dure merken. Ik hou namelijk ontzettend van zara geurtjes ! 

9. Hoe ben je aan de naam van je blog gekomen. 
Zoals vele was ik nogal inspiratieloos toen ik de naam voor mijn blog moest bedenken. Ook al schrijf ik over make-up, mijn hart ligt werkelijk bij fashion en ik hoop ooit de moed te vinden om outfits te posten.

10. Lees je de comments op je artikelen altijd?
Zeker! Dat is het meest belovende aan het bloggen: het lezen van de lieve comments. 
Het geeft je zo een goed gevoel dat je gemotiveerd wordt om verder te gaan. 


xoxo Jana

15 comments:

 1. Leuk om te lezen. Ik vind het trouwens ook altijd leuk om de reacties op blogjes te lezen, mijn hart maakt dan altijd een klein sprongetje als ik die leuke reacties lees. :)

  ReplyDelete
 2. Wow Jana :o
  Die rechte foto is zooo mooi met jou gestijlt haar! en jou gezicht is ook kei schattig :p
  xx

  ReplyDelete
 3. Leuke tag, deze kende ik nog niet. Even opslaan bij mijn bladwijzers, misschien dat ik hem dan ook wel doe ;)

  ReplyDelete
 4. Inderdaad heel leuk om te lezen. En laat die outfit-posts maar komen!

  ReplyDelete
 5. Aah wat een leuke tag, heb hem nog nooit gelezen. Wat staat gekruld haar je goed trouwens!

  liefs,
  Femke

  ReplyDelete
 6. Leuke tag is dit en heel herkenbaar: ik ben ook dol op de Zara geuren. Ze zijn heerlijk en lekker betaalbaar. Ik betaal liever geen €80 voor een pot parfum!
  Als je het gezellig vind ben je van harte uitgenodigd om vandaag mee te doen aan mijn linkparty! Hierin kun je reclame maken voor je eigen blog door middel van een foto en een link! Tof toch?! Als je zin hebt om mee te feesten let me know!

  Liefs en een fijne zondag, xox

  ReplyDelete
 7. Leuke tag! Leuk om te lezen :D Ik vind het ook altijd fijn om mijn comments te lezen. Zo lief en leuk als mensen reageren ^^

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.