Wednesday, 26 March 2014

Lush - Vanishing cream

English - Nederlands

Een tijdje geleden mocht ik samen met Melissa naar de re-opening van de Lushstore in Antwerpen gaan. 
Daar kregen we de kans om een product naar keuzen mee te nemen om te reviewen. 
Vandaag laat ik jullie mijn keuze zien: Vanishing cream. 

Deze moisturiser is goed voor mensen met een vettere huid zoals mij. Ik heb redelijk snel last van een glanzende huid waardoor mijn foundation ook nooit zo lang houdt. Gelukkig voor mij vond ik dit product. 
Na een maand zit ik ongeveer halfweg het potje dus ik schat dat je hier ongeveer 1-2 misschien 2,5 maand mee toe zou komen, iets dat ik niet slecht vind. Het product heeft een lichte lavendelgeur waar ik op het begin niet zo zot van was, maar het went en betert naarmate je het  gebruikt. Ondertussen  vind ik het zelfs lekker ruiken. 
Mijn huid voelt lekker zacht aan, totaal niet plakkerig. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid minder puistjes aanmaakt nu ik deze cream gebruik, iets dat verschillende mensen me toch zeiden (altijd tof!). 
Deze cream dient ook een beetje als een primer. Je foundation hoort langer te blijven zitten, maar niet omdat het ook echt een primer is, maar omdat je huid minder glad zou moeten zijn. 
Ik merk ook echt wel dat mijn foundation iets langer blijft zitten, wat ik natuurlijk super vind. 
Ik ben zeer tevreden  van dit product maar het enige minpuntje is dat het niet zo hygiënisch is vanwege het potje. Het gebruiken  van je vingers om het product te pakken, is natuurlijk niet zo proper als een pompje of tube. Ik gebruik een klein spateltje of het uiteinde van een lepeltje, want zo blijft het tenminste hygiënisch. 
Dit product is beschikbaar in de Lush winkels en kost €27,40 voor 45g. xoxo Jana14 comments:

 1. Klinkt goed, ook al heb ik het normaal ook echt niet voor lavendelgeur!

  ReplyDelete
 2. Lijkt me echt lekker! Ik heb alleen een droge huid dus deze zal niet zo geschikt zijn. Ik ben wel echt helemaal fan van lush! Vind hun producten altijd zo fijn

  xx

  ReplyDelete
 3. Dat lijkt me een heel fijn product! Ik heb zelf ook een vette huid dus dat klinkt goed. :)

  ReplyDelete
 4. Ik ben wel voor lavendel te vinden :) dus hij lijkt me wel fijn, zou voor mijn vette t-zone ook wel een oplossing kunnen zijn!

  ReplyDelete
 5. Klinkt goed! Ik heb een vette T-zone dus dit kan dan misschien wel van pas komen!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Klinkt als een fijn product!

  ReplyDelete
 7. Het lijkt me een fijn product. Ik heb zelf ook last van een vette huid en ik irriteer me er mateloos aan. Dit zou misschien wel de oplossing zijn. Morgen maar even kijken bij Lush :)
  liefs x

  ReplyDelete
 8. Klinkt heel goed!
  En lavendel ruik ik wel graag

  Liefs,
  Karlien

  ReplyDelete
 9. Deze stond op mn lijstje voor deze maand! De prijs houdt me nog even tegen maar wat klinkt ie gooed..

  ReplyDelete
 10. Dit lijkt me een heerlijk product, maar ik vind 'em wel een beetje duur.

  ReplyDelete
 11. Ik heb momenteel ook last van een meer vette huid. Deze klinkt heel goed :)

  ReplyDelete
 12. Klinkt goed en prijs valt ook goed mee. Ik vind de prijzen van de crèmes bij Lush soms hallucinant.

  ReplyDelete
 13. Klinkt als iets voor mij ^^ Ook nogal snel last van een vette huid. Best wel prijzig. Maar als je er tevreden van bent wel zijn geld waard..

  x Aurélie

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.