Wednesday, 9 April 2014

Clinique Anti- blemish solution

English - Nederlands

Vandaag nog eens een huidproduct voor jullie. Nujah product, eerder een setje. 
Dit setje van Clinique kocht ik een tijdje geleden m.a.w. de producten zijn al op. Ik vind het makkelijker om een huidproduct te reviewen als ik het ook effectief tot op het einde heb gebruikt of toch zeker halfweg. 
Dit setje kocht ik op het moment dat mijn huid er erg slecht aan toe was. Ik kreeg overal kleine onderhuidse puistjes en zelfs op mijn wangen verschenen er mega pukkels. 
Overal waar ik liep voelde ik me aangestaard, dus ik moest dringend een nieuwe reiniger hebben die ook echt werkte. 
In de ICI Paris besloot ik dit setje uit te proberen sinds dit geen full-sized producten zijn. 
Het bevat een reinigende mousse die naar mijn mening ontzettend zacht aanvoelt op de huid. Het geeft me een lekker fris gevoel en mijn huid voelt ook lekker zacht aan na gebruik. 
Vervolgens is er de tonic. Iets dat voor mij wel een must is sinds niet al het vuil van mijn huid geraakt met enkel een lichte mousse. Deze tonic gebruikte ik op een wattenschijfje met lauw water om zo niet al het product in 1 keer op te gebruiken. Deze tip kreeg ik van de verkoopster en ik moet zeggen dat het ook niet prikt als je een beetje product op een nat schijfje doet. Zonder water vind ik het een beetje te sterk en prikkend. 
Vervolgens is er de dagcreme. Ik ben iemand die altijd de verkeerde dagcremes koopt, waardoor mijn huid juist erger wordt. Deze is voorlopig de beste die ik tot nu toe heb gebruikt. Omdat de twee vorige producten uitdrogen is een voedende creme zeker belangrijk en deze voed je huid perfect. Ik heb geen droge of trekkerige huid, maar eerder eentje zo zacht als babybilletjes! 
Als laatste is er nog een getinte dagcreme maar daar kan ik helaas niets over zeggen sinds de kleur te licht is. Ook  vindt ik dat ze het product eerder in een mini-tube hadden kunnen  doen in plaats van in een plastiekje (of hoe je zoiets ook noemt). 
Ik ben zeer tevreden met dit setje en kwam er toch een dikke 2 maanden mee toe. Voor dit mini-setje betaal je slechts €9.99 (dacht ik?!) 


xoxo Jana

12 comments:

 1. Dat ziet er goed uit. Ik wil zelf meer producten van Clinique proberen :)

  ReplyDelete
 2. Klinkt goed! Fijne review ! X Denise

  ReplyDelete
 3. Clinique vind ik ook altijd wel een fijn merk. Deze set lijkt mij daarom ook erg goed!

  ReplyDelete
 4. Klinkt goed vooral als je die prijs ziet in vergelijking met de tijd dat je ze hebt gebruikt. Ik dacht altijd dat dit setje echt minimini was, maar toch de moeite waard om te proberen dus!

  ReplyDelete
 5. Zo handig dat je toch tamelijk lang met deze producten kan doen en dat voor een mooie prijs :)

  ReplyDelete
 6. Ik vind deze mini sets van Clinique altijd fijn, leuk om de prudicten te testen tegen een zacht prijsje. Deze klinken wel zeer goed!

  X Sara

  ReplyDelete
 7. Oh dat is helemaal niet veel voor deze producten. Ik ga hier ook eens naar kijken, want ben dringend op zoek naar goeie reinigingsproducten.
  liefs x

  ReplyDelete
 8. Wat een goed setje! Zou ik ook leuk vinden om te proberen :D

  ReplyDelete
 9. Wat een leuke producten! Fijn setje lijkt me! :)

  ReplyDelete
 10. Voor zo'n prijsje, vind ik erg meevallen..

  New blogpost: The bag

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.