Sunday, 27 April 2014

Demak-up package

English - Nederlands

Een paar dagen geleden ontving ik dit toffe pakket van Demak-up en vandaag deel ik met jullie , wat er precies in zit. Om te beginnen zitten er vier facelooks in. Hiervan moet ik eentje maken (niet exact maar een eigen versie), om vervolgens de producten te testen. Ook zat er een usb-stick en nog een papier in. Op dit blad stond mijn persoonlijke blognaam wat wel een tof accentje is. Hierin staat uitgelegd hoe je met jouw blog in de flair kunt staan. Of ik aan deze wedstrijd mee doe, weet ik nog niet. 
Nu op naar de producten. 
Gelukkig voor mij staken er watjes in, want die van mij zijn weeral op... 
Ook ben ik blij dat er make-up wipes tussen zitten want deze zijn ontzettend handig als je echt eens te lui bent voor je hele gezicht routine. Ze komen in 2 verschillende versies: de doekjes voor droge en gevoelige huid of de nieuwste lijn van Demak-up, de expertlijn. 
Ook de oogremover pads komen in deze twee lijnen uit. Erg handig want zo kan je zelf zien welke jij het beste vind werken. 
En als laatste zit er ook nog de expert waterproof oogmake-up remover bij. Komt altijd van pas!
Een uitgebreide review volgt ergens in de loop van volgende week! 

xoxo Jana

7 comments:

 1. Ik had een heel ander pakket gekregen. Met alleen de Expert lijn erin. De producten bevallen me heel goed. Ben benieuwd naar je Facelook!

  ReplyDelete
 2. Ik vind alleen de vochtige doekjes niet fijn

  ReplyDelete
 3. Wat een leuk pakketje! Ben eens benieuwd wat je ervan vindt! :) xx

  ReplyDelete
 4. Ah, wauw, leuk pakketje heb je binnen gekregen, leuk dat er wat "full faces" bij zitten!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuk pakketje! Ik ben benieuwd naar de reviews!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.