Thursday, 3 April 2014

Make-up your stash

English - Nederlands

Een hele tijd geleden mocht ik van Make-up your stash  een make-up organizer naar keuzen kiezen. Omdat het mij persoonlijk niet veel uit maakte en  ik alles wat ze aanboden wel interessant vond, besloot ik hun zelf iets te laten selecteren. 
Ongeveer een paar weken geleden ontving ik dan ook een tof pakketje met als inhoudt: de drie in een make-up organizer. 
Mijn eerste indruk was dat ik toch aangenaam verrast was van de stevigheid van het materiaal en ik betwijfel ook of het snel zal breken. Toen kwam  de vraag: wat ga ik erin steken?! 
Ik heb geen stapels make-up of een gigantische collectie, maar het herorganiseren ervan vind ik altijd tof om te doen. Na heel wat rommelen en  vloeken kwam ik er achter dat de make-up organizer een beetje aan de kleine kant is. Ik krijg niet alles in 1 vakje, maar erg vond ik het niet want toen kwam mijn geniale plan om er geen make-up organizer van te maken, maar een juwelen organizer! 
Geniaal niet? 
Mijn make-up heeft namelijk al steevast een plekje, maar mijn juwelen liggen overal en nergens. Gestopt in potjes en doosjes zodat het echt een rommeltje is en met dit systeem is alles mooi overzichtelijk. 
Het was dan misschien voor mij niet zo handig voor make-up, maar perfect voor mijn juwelen. 
Tof is ook dat als je 1 deksel wegneemt, je de twee cubes op elkaar kunt stapelen. 

xoxo Jana

17 comments:

 1. Wat leuk zeg dat je er ééntje mocht uitkiezen, ziet er een handige organizer uit!

  ReplyDelete
 2. Wat tof dat je het zelf mocht uitkiezen. Ze hebben een goeie keus gemaakt voor je, want je sieraden kan je hier makkelijk in opbergen.
  liefs x

  ReplyDelete
 3. Ziet er goed uit! Wat gaaf dat je mocht kiezen :D

  ReplyDelete
 4. Awh, leuke opbergdingetjes!

  Liefs
  http://www.just-litllethings.blogspot.be/

  ReplyDelete
 5. Oh wauw dit is echt zo handig! Ik zoek dit al zo lang

  ReplyDelete
 6. Wat handig ! En het ziet er ook nog eens heel leuk uit ! X Denise

  ReplyDelete
 7. ziet er goed uit zeg! liefs x
  www.rachelkromdijk.nl

  ReplyDelete
 8. Leuk dat je hem nu als sieradenorganizer gebruikt!

  ReplyDelete
 9. Heel erg handig en het staat super netjes.

  ReplyDelete
 10. Tof dat ze je er eentje lieten uitkiezen! Deze lijken me inderdaad moeilijk om je make-up in te ordenen, maar ze zijn inderdaad ideaal voor je juwelen! Heel leuk gedaan! :-)

  ReplyDelete
 11. altijd fijn van die bakjes!

  ReplyDelete
 12. Mooi! En vooral handig :)
  xx

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.