Friday, 4 April 2014

Packing for Germany

English - Nederlands

EINDELIJK paasvakantie! Ik ben zo ontzettend uitgeput en ik neem aan dat de meeste van mijn klasgenoten deze mening delen. In de krokusvakantie was het voor ons blokperiode met nachtjes door studeren  voor sommigen met als volgende twee volle weken examens. De redbull drankjes vlogen de deur uit in mijn lokale nachtwinkel en supermarkt, maar het was nodig. 
Helaas voor ons volgde er na die vermoeiende periode geen vakantie, maar gewoon weer twee volle weken les. Met al een hoop taken te maken en voor te bereiden begin je die vermoeidheid van de slapeloze dagen toch te voelen, althans ik toch. 
Maar nu is het eindelijk paasvakantie! Oh ik ben zo ontzettend opgelucht!
Zondagmorgen  vertrek ik samen met Melissa van Melfortune voor een weekje naar Duitsland. Wij gaan samen met haar mama naar haar oma die in Duitsland woont. In een klein  dorpje genaamd Montabaur .
Zelf ben ik er nog nooit geweest, maar ben natuurlijk erg benieuwd hoe het er is. Voor mij was het grootste probleem: welke koffer neem ik mee?
Ik  wist al ongeveer wat ik mee ging nemen, maar in welke koffer ik het ging steken dat was het grote probleem. Uiteindelijk is het mijn mini-koffer geworden waar ik juist alles ingeduwd krijg, inclusief mijn camera. Mijn laptop zal ik apart dragen want dat erin duwen was zeker geen optie.
Ben jij benieuwd wat ik meesleur voor 1 weekje Duitsland? (waarschuwing: blogger overpacking!).


1. Garnier skin naturals tonic
2. Hansaplast anti-insect lotion
3. Clear elastics and normal elastics
4. Small compact mirror 
5. Glasses and case
6. Garnier eye make-up remover (waterproof)
7. Gliss Kur hair repair 
8.Labello
9. Satin care shaving cream
10. Dove deeply nourishing shower cream
11. Toothbrush
12. Dove deodorant
13. Dove  repair therapy shampoo
14. contacts and product


2. BE creative cosmetics amazed palette
3. Sleek storm palette

1. Catrice pouder
2. Flormar terra cotta pouder
4. NYC color wheel 

1. Pro's all in one mascara (black) 
2. Hema mascara waterproof (black)
3. Clinique high impact mascara (black)

1. Essence kajal pencil (white) 
2. Elf waterproof eyeliner pen (black)
3. Catrice waterproof pencil (purple) 

1. BE creative matt foundation 
2. Bourjois flower perfection foundation
3. Pro's liquid concealer
4. Mac cream  concealer

1. Mac lipstick (Blog will be up soon!)
2. Rimmel lipstick vintage pink
4. Elf lipstick in Posh 
5. Khroma lipgloss in wildflower honey

xoxo Jana


ps: natuurlijk neem ik ook een kussen, camera en laptop mee !

8 comments:

 1. Ik heb er zin in! Ik ben trouwens nog volop bezig met inpakken, alleen mijn beauty producten heb ik al allemaal mooi klaarliggen. Hoewel ik sowieso nog een deel ga moeten terugleggen in mijn stash haha, I went a little overboard on the lipsticks. 10 stuks *kuch*
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sweet mother F* 0.0 10STUKS ?!
   Ben ik nog mild geweest haha, maar sommige dingen heb ik er uit moeten halen omdat ik die nu nog nodig heb tot zondag haha.

   Delete
 2. zo jij neemt veel make- up mee :P maar wel mooie producten

  ReplyDelete
 3. Gaat dat allemaal passen? Hahaha

  ReplyDelete
 4. Een schone top voor elke dag en iedereen in Duitsland gaat zeker een frisse en make-updragende jij voor zich krijgen! Mooie tas en net de Divergent reeks uitgelezen, zal niets verklappen =]

  ReplyDelete
 5. Wauw zo veel make-up! Zorg dat er nog genoeg bijraakt hihi :) Heel veel plezier :D

  ReplyDelete
 6. Haha ik herken het probleem, ik neem ook altijd veel te veel mee!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.