Tuesday, 13 May 2014

P2 - Oxford street

English - Nederlands

Lipstick is en blijft mijn grote liefde als het op make-up aankomt. Vraag me niet wat het is, maar ik hou er gewoon van. Toen ik in Duitsland was moest ik dus ook een stopje maken bij de DM en een paar nieuwe lipsticks aanschaffen. Oxford street was er eentje van. 
Ik heb al ontzettend vaak goede reviews gelezen van P2 lipsticks. Zo zouden ze niet enkel budgetproof moeten zijn, maar ook echt een  goede pigmentatie bevatten. 
Toen ik dit kleurtje in mijn mandje kegelde was ik eerst een beetje bang omdat de meeste budget lipstick nogal een teleurstelling zijn. Deze echter is gewoon wauw. 
Een beter woord kan ik het niet geven. 
Ik ben echt aangenaam verrast door de intense pigmentatie die deze lipstick geeft. Met één laagje heb je al de exacte intensiteit als in de huls zelf. 
Ook vind ik dat deze lipstick aangenaam aanbrengt. Hij is romig van textuur waardoor hij echt aanvoelt als een lippenbalsem. Dat hij dan ook nog eens lang blijft zitten is zeker een pluspunt. 
Voor maar €1,95 vind ik dit echt een prima lipstick ! Zeker de moeite waart om  er een paar van aan te schaffen  als je een  DM tegenkomt. 
ps: sorry voor het gebrek aan posts. Thuis zijn ze aan het renoveren  waardoor ik iedere dag gedwongen in de keuken moest zitten en foto's maken dus onmogelijk was. En als het renoveren nog niet genoeg was ging ook mijn SD-kaartje kapot met een  aantal foto's op! Gelukkig kan ik nu het kaartje van mijn papa lenen sinds hij zijn camera amper (nooit dus) gebruikt. 


xoxo Jana

10 comments:

 1. Wat een prachtige kleur lipstick, hij staat je ook erg leuk.
  Liefs x

  ReplyDelete
 2. Het is een prachtige kleur ik ga zaterdag eens kijken bij de DM welke kleuren ze nog meer hebben x

  ReplyDelete
 3. Staat je erg goed! Mooi kleurtje. x

  ReplyDelete
 4. Mooi kleurtje!
  Staat je heel goed :)

  Liefs,
  Karlien

  ReplyDelete
 5. Die kleur staat keigoed bij je ogen :)!

  ReplyDelete
 6. Oh wauw heel mooi kleurtje, hij staat je prachtig! liefs x

  ReplyDelete
 7. Madam 'rood staat mij niet', staat je net heel mooi! Moet je echt vaker dragen!
  x

  ReplyDelete
 8. Echt een mooi kleur en ook heel goed voor de prijs!

  ReplyDelete
 9. Wat een mooie lipstick, staat je heel erg leuk! x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.