Wednesday, 14 May 2014

Roc - Skincare event + review

English - Nederlands

Een paar weken geleden ontving ik een uitnodiging voor het ROC event in Brussel. Vol enthousiasme zocht ik iemand die met me mee wou gaan sinds ik niet alleen de trein tot Brussel mocht nemen. Het nadeel van nooit de trein te nemen... 
Gelukkig voor mij zag mijn nicht het wel zitten om mee te gaan en op  24 april namen we enthousiast de trein om Brussel te verkennen en naar het event te gaan. 
In Brussel vonden we het metro-systeem makkelijker dan verwacht, enkel het vinden van de Pizzahut was een heuse opgave. Gelukkig verliep de rest van het rondwandelen vrij vlot en ook de locatie van het event werd vlugger gespot dan verwacht. 
Eenmaal aangekomen zag ik al enkele, voor mij onbekende, bloggers zitten. We werden onthaalt door twee vriendelijke vrouwen die ons meteen een drankje en hapje aanboden, waarna we een beetje uitleg kregen. 
Vervolgens was het even wachten tot wij de producten mochten testen. Eenmaal aan de beurt kregen we een reiniging met verschillende producten die ontzettend tof aanvoelde en daarna mochten we gemaquilleerd worden. Helaas moesten mijn nicht en ik onze trein terug naar Limburg halen dus hadden  we dat even geskipped. Wel hadden we nog tijd om vlug een polaroid foto te nemen als aandenken en om twee producten naar keuze te kiezen. 
Wil jij weten  wat ik van de producten  vond, lees dan zeker verder!
De twee producten die ik koos trokken echt de aandacht. De reinigende mousse en de Hydra + dagcrème. 
De reinigende mousse sprak me erg aan nadat deze op mij getest werd. Hij ruikt werkelijk heerlijk en fruitig en mijn gezicht voelt ook echt mooi en zuiver aan na gebruik. Hij zorgt niet voor een trekkerig gevoel wat voor mij best belangrijk is. 
Ook de dagcrème was getest op mijn huid. Ik moet zeggen dat ik eerst niet 100% overtuigd was toen  deze op mijn huid zat omdat het echt lang duurde voor deze introk. Misschien had de vrouw iets teveel  product genomen? Ik weet het niet, maar nu ik  deze toch al een week of twee gebruik heb ik er geen last van. Ik gebruik niet teveel en mijn huid voelt lekker zacht aan. Met het minder gebruiken  van product vind ik dat deze dagcrème wel snel intrekt. Deze crème heeft ook een heerlijke fruitige geur wat ik echt super vind. 
De verpakkingen van beide zijn simpel zonder teveel details. De reinigende mousse heeft een tof zomers roze kleurtje en de dagcrème is gehuld in een elegante witte verpakking. 
Hetgeen  mij het meeste verraste was toch wel de prijs. Aangezien Roc te koop is bij de apotheker had ik een beetje schrik dat deze producten  aan de duurdere kant gingen liggen. Als student zit je meestal toch met een bepaald budget dus als deze echt zo goed zijn, en je wilt deze blijven kopen, dan is een duurder prijskaartje nogal een teleurstelling. 
Gelukkig kosten  de producten  van Roc tussen  de €10,00 - €20,00. Een prima prijs-kwaliteitsverhouding!

xoxo Jana

2 comments:

 1. Dit lijken mij twee hele fijne producten,
  ik heb ze zelf nog niet getest

  Liefs,
  Karlien

  ReplyDelete
 2. Oh, zo een leuk event! Roc heeft echt goede producten :)! x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.