Friday, 13 June 2014

huge withlist - part 1

 English- Nederlands

Voor mij is de zomervakantie officieel begonnen! Dit houdt in dat ik eindelijk terug kan ontspannen en dus ook kan gaan shoppen. Ik ben eerlijk gezegd geen liefhebber van de zomer... geef mij maar de lente of de herfst. Veel leuke zomerkledij heb ik dus ook niet want ik verkies truien en vestjes boven  topjes en shortjes. 
Helaas is het nu al puffend warm en heb ik niets draagbaar in mijn kast, buiten lange skinny jeans en een paar basic topjes. Dat vraagt dus om de  nodige trip naar Hasselt, Maastricht, Eindhoven, Antwerpen, ... noem maar op. Deze wishlist is gebaseerd op items die ik tof vind dus of deze mij ook staan is iets anders. Vergeet ook niet dat ik eens student ben dus alles hiervan kopen zal heel zeker niet het geval zijn. Dit zijn items die ik erg tof vond en zeker eens wil bekijken. Er volgt ook nog een beauty wishlist dus hou dit zeker in de gaten! 
(voor degene die zeggen dat er veel schoenen opstaan ... little shoe addicted person over here). 

Primark
Primark

Primark

xoxo Jana 

8 comments:

 1. Heey Jana, dankjewel ;-)
  Ik vind jou blog ook supermooi!
  Leuke wishlist heb je gemaakt.
  Die schoenen van Zara vind ik echt prachtig!
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje! En nu de zara terug open is... niet goed voor de portefeuille!x

   Delete
 2. Die groene hakken van de Zara en die turquiose van de Primark vind ik heel mooi!
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merci, maar moet gij nie leren? :p Hup uit met die laptop en blokke ! x

   Delete
 3. Mooie wishlist ! Ik vind de jumpsuit van New Look echt mooi ! X Denise

  ReplyDelete
 4. Waaaauw wat een onwijs gave items!!! X Liefs

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.