Tuesday, 10 June 2014

Kiko - Macropearly Umber

English - Nederlands

Kiko is een van mijn favoriete budget make-up merken. Ik was al trotse eigenaar van twee oogschaduws. 
Sind ik zo tevreden was van die oogschaduws en de pigmentatie ervan, moest ik in Duitsland gewoon een nieuw leuk kleurtje uitzoeken. 
Mijn oog viel op dit prachtige kleurtje met de unieke naam 'Macropearly Umber'. 
Dit taupe - paarsig kleurtje sprak me onmiddelijk aan en ik kegelde deze dan ook zonder swatchen in mijn mandje. Ik was er van overtuigd dat de pigmentatie geweldig was dus de teleurstelling was ook groot toen dit niet zo was.
De  pigmentatie is zeker niet slecht, maar vergeleken de twee andere oogschaduws liet dit toch te wensen over (review twee andere oogschaduws vind je hier). Na redelijk had te duwen met mijn kwast was de pigmentatie toch degelijk. De kleur blend mooi uit en is zeer draagbaar. Deze oogschaduw bevat veel glitter, maar dat vond ik er juist zo mooi aan. Gelukkig verliest hij niet veel poeder of glitter tijdens het aanbrengen. 
Op de voorlaatste foto  kun je een swatch zien waarop deze droog is aangebracht, maar ook met water. Je kunt zien  dat de intensiteit veel beter is met het water, dus ik hoop dat als ik een nieuwe oogschaduwbasis heb, dit ook veel beter is. 
Laten we zeggen dat ik er niet helemaal weg van ben, maar dit product zeker niet slecht vind.
Zeker niet voor dit leuke prijsje: €2,90 ! xoxo Jana

12 comments:

 1. Wat een mooie kleur oogschaduw! Staat prachtig bij je blauwe ogen, heel mooi :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 2. Jammer dat de kleur niet zo intens is, maar ik vind het wel mooi staan op je ogen! Ik draag ook graag paars, het staat goed bij blauwe ogen vind ik!

  ReplyDelete
 3. Waaauw, wat een mooie keur ! Staat echt prachtig bij je ogen, love it ! X Denise

  ReplyDelete
 4. Deze kleur vind ik super mooi, alleen jammer dat de de intensiteit van de kleur minder vindt!

  ReplyDelete
 5. Super mooi kleurtje!
  Kan je veel kanten mee uit

  Liefs,
  Karlien

  ReplyDelete
 6. Ik vind de kleur echt onwijs mooi staan bij je blauwe ogen <3

  ReplyDelete
 7. Ziet er heel erg goed uit vooral de pigmentatie.

  ReplyDelete
 8. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Staat heel mooi bij je blauwe ogen :) xo

  ReplyDelete
 9. Een prachtig kleurtje!! Wauw :)

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Prachtige smokey kleur, love it.

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.