Sunday, 29 June 2014

P2 - Mulholland Drive

English - Nederlands

Dat ik een lipstick obsessie heb is voor de meeste wel duidelijk. Toch vond ik dat ik me in Duitsland goed had ingehouden door er 'slechts' 5 te kopen. Eentje ervan is het budgetvriendelijke P2. 
Dit merk vind je in België niet dus ik wou natuurlijk mijn kans grijpen om er een paar producten van te kopen. 
Vandaag laat ik jullie deze prachtige lente/zomer lipstick  zien. 
Over de verpakking kan ik niet veel zeggen. Het is niet de typische vorm wat ik wel origineel vind en is volledig zilver. Wat voor mij belangrijk is, is of de dop ook effectief goed stevig sluit want bij budget lipsticks kan dit al eens minder zijn. Bij deze lipstick is dat niet het geval en zit de dop dus ook lekker stevig vast... geen lipstickvlekken in je handtas dus. 
De kleur is werkelijk prachtig. Ik had niet zoveel pigmentatie verwacht eerlijk gezegd, maar was aangenaam verrast toen ik zag hoe makkelijk de kleur op mijn lippen gleed. Ook vind ik dat deze lipstick lang zichtbaar blijft. Zelfs na een hapje en een drankje kun je nog mooi de kleur zien (al raad ik het toch aan om hem nog eens opnieuw aan  te brengen  voor de intensiteit!). 
Nog een pluspunt vind ik dat deze lipsticks geurloos zijn. Geen heerlijke vanille geuren  gelijk KIKO of MAC, maar gelukkig ook geen smelly chemische geurtjes. 
De roze kleur is perfect voor dit seizoen en zal ik waarschijnlijk nog vaak dragen in zowel de zomer als de lente. 


xoxo Jana

10 comments:

 1. Ik wou ook zeggen dat die kleur je heel goed staat, hihi :)!

  ReplyDelete
 2. Ik ben het eens met de twee meisjes boven mij haha! Hij staat jou echt super!

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie kleur roze. En de naam Mulholland Drive past er pérfect bij ;-).

  ReplyDelete
 4. Nu baal ik NOG meer dat P2 hier niet verkrijgbaar is!

  ReplyDelete
 5. Echt de perfecte roze kleur vind ik! Wat heb jij een mooie kleur ogen trouwens :)

  ReplyDelete
 6. Heel mooi kleurtje, staat je goed! X

  ReplyDelete
 7. Lekker zomers kleurtje, staat je goed!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.