Wednesday, 2 July 2014

If the shoe fits

English - Nederlands

Na de teleurstelling in de Primark op vlak van schoenen, wist ik dat ik eens in Maastricht wou kijken voor een tof exemplaar. 
Ik hou van schoenen, vooral hakken, maar koop ze niet zo snel omdat ze bij mij al echt perfect moeten zitten voor ik ze zou kopen.
Deze hakken spraken me onmiddellijk aan toen een vriendin deze aan het passen was. Zelf wou ze heel graag de nude hakken met rosé in plaats van de zwarte met zilver, maar helaas was deze niet meer in onze maat beschikbaar. Nu hebben  we dus allebij dezelfde hakken, maar who cares? Ze zijn gewoon te mooi om te laten liggen. 
Ondanks dat ik mezelf beloofd had om eens een ander kleurtje dan  zwart te kopen, besloot ik deze toch mee te nemen. Tot 18u00 heb ik zitten twijfelen, maar je weet wat ze zeggen als je ze niet uit je hoofd krijgt: kopen die handel! 
Deze schatjes kostte slechts €29,95 en lopen zo makkelijk! Ze zitten zo comfortabel dat ik hier best wel lang op kan rondlopen.
xoxo Jana

11 comments:

 1. Ze zijn echt heel erg tof!

  ReplyDelete
 2. Ze zijn echt heel leuk! En ook een fijn prijsje!

  ReplyDelete
 3. Wauw ze zien er heel stylish uit ^^

  ReplyDelete
 4. Wat gaaf en futuristisch-achtig uitziend, vooral de het zilveren plateau eronder ziet er strak uit!

  ReplyDelete
 5. wow prachtige schoenen!

  Liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie schoenen. Ik snap je helemaal, al dat getwijfel en dan vervolgens spijt hebben.. x

  ReplyDelete
 7. Ooh, onwijs gaaf vind ik deze! Super leuke schoenen. Haha, ik weet niet of ik hier wel op zou kunnen lopen ^^ . Nou ja, dromen is ook leuk :) .

  Xjes Femke

  ReplyDelete
 8. Hele mooie schoenen! Ach en om dezelfde schoenen te hebben wat maak het uit. Als jullie ze allebei mooi vinden gewoon lekker kopen. Iedereen draag het toch op zijn eigen manier. En zwart is altijd goed :)

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Ik zou niet twijfelen hoor, over schoenen van € 29,95. Ze zijn heel erg mooi!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.