Friday, 25 July 2014

Summer ready legs with Wilkinson

English - Nederlands

De zomer mag dan al half om zijn, toch blijven gladde benen het hele jaar door een must. 
Altijd zoeken we naar eenvoudige en performante scheersystemen waarmee we zorgeloos gladde benen krijgen. Een tijdje terug kreeg ik deze scheertoestelletjes opgestuurd en vandaag geen ik jullie wat meer uitleg. Als eerste zal ik het hebben over het scheermesje van Wilkinson. Deze Wilkinson Sword Intuition-scheermesjes zijn al langer gekend en geliefd door heel wat vrouwen, mij nu inbegrepen. Wat ik een groot voordeel vond was dat je bij deze scheermesjes geen scheerzeep of - gel nodig hebt. Er bevind zich  namelijk een vaste scheercrème rond de mesjes en wanneer het in contact komt met water, wordt dit omgezet in zacht scheerschuim. Ook is de pivoterende scheerkop erg handig waardoor de mesjes de vormen van je lichaam volgen. 
De Intuition van Wilkinson bestaat in twee varianten: de naturals sensitive care met Aloë Vera en vitamine E voor de gevoelige huid  en de Dry Skin met kokosnootmelk en Amandelolie om de droge huid extra te hydrateren. 
Sinds ik deze heb getest ben ik er echt helemaal weg van  en een ander scheermesje is niet meer aan mij besteed. 
De prijs voor het pakje dat ik kreeg was €10,39 en de navulverpakking met drie mesjes kost €11,99. Iets dat in mijn ogen zeker onmisbaar is om te doen is het scheren  van de bikinilijn. De Quattro for Women Bikini met papaja en parelpoeder kreeg ik ook opgestuurd. Zoals je kan zien bevat dit scheersysteem twee kantjes. De ene zijde is voorzien van 4 ultrafijne mesjes en twee conditioneringsstrips, verrijkt met papaja en parelpoeder. Papaja zit boordevol vitamine en anti-oxidanten  die ervoor zorgen  dat wondjes snel genezen. Parelpoeder wordt dan weer traditioneel gebruikt in de Chinese geneeskunde  en staat bekend voor zijn huidverzachtende eigenschappen. 
Aan de andere zijde bevind zich het ietwat intimiderende trimmertje. Deze is waterdicht en is bedoeld voor de verzorging van de bikinilijn. Deze trimmer kan je afstellen op 4 lengtes: 0.3mm,  2mm, 4mm en 6 mm. 
Dit scheermesje kost €11.99 en de vervangmesjes met 3 stuks kosten €8.29. 
Voor zij die liever geen trimmer willen gebruiken bestaat er ook het basisscheerapparaat Quattro for woman. Deze versie kost €8,29.


xoxo Jana

7 comments:

 1. Leuk! Lijkt me heel erg handig :)

  ReplyDelete
 2. Handig apparaatje! Ben nog altijd getrouwd met mijn epilator hoewel scheermesjes, wel net iets sneller werken.

  ReplyDelete
 3. Ik haat scheren maar met zo'n mesjes is het altijd iets leuker :)

  ReplyDelete
 4. Ze klinken erg fijn, Ga het is een keer proberen.

  XxX
  http://wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 5. Klinkt goed! De prijs valt echt heel erg mee :-D Ik ga het een keer proberen!

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 6. Deze lijken me heel fijn! Ik zou ze ook eens willen proberen ;)

  ReplyDelete
 7. Lijken me wel fijn en handig om te gebruiken! x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.