Friday, 18 July 2014

What's in my make-up bag - Camping edition

English - Nederland 

Vandaag laat ik jullie nog eens kijken naar de inhoud van mijn make-up tasje, maar dit keer gaat het over make-up die ik mee neem naar de Ardennen. Als deze post online gaat, zit ik waarschijnlijk al in de ardennen maar het leek me interessant om te laten zien wat ik allemaal meeneem als ik ga kamperen. 
Persoonlijk vind ik het mooi om er zo naturel mogelijk uit te zien als je op 'avontuur' gaat in de Ardennen. 
Een lichte BB-cream vind ik dan wel een must. 
Omdat de meeste BB-creams te donker zijn  voor mij en het niet al mijn littekens en puistjes bedekt  vond ik het ook wel nodig om een concealer mee te nemen. Handig om de donkere wallen, door de slapeloze nachtjes, weg te werken en puistjes te camoufleren. Een lichte blush is dan weer noodzakelijk voor wat meer kleur op het gezicht te creëren en de poeder om de glans weg te werken en het gezicht matt te maken. 
Ik besloot om ook een oogschaduwpalette mee te nemen, you never know right? 
MUA was mijn eerste keus sinds dit palette goedkoop was maar de pigmentatie toch prachtig is. De kleurtjes zijn neutraal en dus ook makkelijk te dragen. Voor mascara was een waterproof mascara de beste optie sinds ik ook ga kajakken... geen panda ogen voor mij!
Last but not least besloot ik ook om twee lipsticks mee te nemen. Eentje heeft een glossy finish en is roze en neutraal van kleur en de andere is een felle rood roze kleur. 
Natuurlijk vergeet ik mijn babylips niet mee te nemen, maar het leek me tof om toch een lipstick mee te nemen.
Wat nemen jullie mee als jullie gaan kamperen? 

xoxo Jana

7 comments:

 1. Woooow wat neem je weinig mee, super knap! Ik kan dus echt niet kiezen he... Ik maak ook vaak kleurrijke looks dus ik wil van alles mee haha.

  ReplyDelete
 2. Veel plezier in de Ardennen! :D
  x

  ReplyDelete
 3. Ik hou van dit soort postjes! Ik weet nooit wat te dragen op van make-up op festivals of als je gaat kamperen, dus de tips zijn meer dan welkom ;) Dat MUA palet staat ook al ZO lang op m'n wishlist!

  x Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Leuk om te zien :) Dat palette is echt ideaal voor veel verschillende looks mee te maken :) Beter dan losse kleurtjes :)

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke post!
  De lippenstift ziet er mooi uit :-)
  Heel veel plezier in de Ardennen!
  xxx

  ReplyDelete
 6. Leuke items! Ik zou hoogstwaarschijnlijk enkel mascara meenemen. Maar ik ben er dan ook niet zo vaak mee bezig ^^

  x Aurélie

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.