Thursday, 14 August 2014

New in + update

English - Nederlands

En het studeren voor de herexamens is begonnen helaas. Als ik dit schrijf is het 20 na 1 s'nachts en nog ligt economie voor mij. Caffeïne doet zijn werk behoorlijk goed, maar ik wil dan ook slagen dus laat de koffie en energiedrank maar vloeien. 
Ik mag al blij zijn dat het weer niet geweldig is en het constant regent, perfect studeer weer namelijk. 
Ik heb afgelopen maand al verschillende keren gedacht om te stoppen met mijns studies en gewoon te gaan werken, maar toch wil ik eerst mijn herexamens doen... je weet maar nooit he. Iedereen zegt dat ik moet doorbijten, en dat doe ik, maar ik blijf realistisch en weet dat ik niet de beste student ben. Ik ben al ontzettend blij dat ik het niet zonder slag of stoot opgeef. 
Nu iets positiever:  paar dagen terug plaatste ik een bestelling op Misslipgloss waarbij ik twee producten van Mememe kocht en eentje van Sleek. En ze kwamen vrij snel aan! Twee dagen na de bestelling stond te postbode al thuis met ene pakje om 10 voor 9 s'morgens. 
Reviews hierover volgen natuurlijk nog!


xoxo Jana


14 comments:

 1. Succes met de laatste loodjes studeren! En ben benieuwd naar je reviews :)

  ReplyDelete
 2. Hey! Niet opgeven he! Je kan die richting wel aan, zeg! Ik wens je keiveel succes, gewoon even goed doorbijten :) Ik geloof in je ;) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik haat frans :( Maar we blijven proberen hoor !

   Delete
 3. Veel succes met het studeren (:

  ReplyDelete
 4. Ik moet helaas ook studeren nu :( heel veel succes!!

  ReplyDelete
 5. succes! Nog even doorzetten!

  ReplyDelete
 6. Succes met het studeren! Gelukkig is het inderdaad niet zo'n prachtig weer.

  ReplyDelete
 7. Leuke update, ben benieuwd naar de producten. Heel veel succes met leren en met je herexamens, blijf de hoop houden, het komt helemaal goed! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ben zelf ook erg benieuwd want heb voorlopig enkel de lipstick geprobeerd ;-) !x

   Delete
 8. Heel veel succes met de herexamens, ik duim!

  ReplyDelete
 9. succes met je herexamens meid :) x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.