Saturday, 23 August 2014

Pashmina pink

English - Nederlands

Ik ben normaal een 'sucker' voor mooie verpakkingen, maar online ga ik eerder af op de kleur en naam van een product sinds de verpakkingen daar nooit echt geshowed worden. 
Ik was al langer benieuwd naar de producten van Mememe, maar zoals ik al vaak heb gezegd koop ik nooit iets online. Voor mijn verjaardag kreeg ik van Kim en Melissa (melfortune) een cadeaubon van de webshop van Miss lipgloss. Deze webshop verkocht producten van  Mememe en ik besloot dus om er twee te bestellen waarvan ik vandaag één lipstick review. 
De lipstick komt in een kartonnen doosje met een prachtig design. De verpakking is geïnspireerd op godinnen dus op de ene zijkant staat  de naam van de godin "Selene", op een andere kant staat het beeldsculptuur van de godin en op nog een andere kant staat nog een uitleg van de godin. Omdat ik een foto van de uitleg was vergeten te maken besloot ik deze hier eventjes zelf te typen:

'The celestial Selene, moon goddess gazed down with her soft halo shimmering;
 a silent beauty across the land.'

Op de website koos ik voor een oud roze kleur genaamd Pashmina pink, maar de kleur was rozer dan verwacht. Op zich vond ik dit niet erg want een tof roze kleurtje is ook altijd leuk in de zomer. 
Helaas kun je dit op je lippen echt geen roze noemen door de glans die dit product heeft. Het resultaat kun je op de foto wel zien en ik denk ook wel dat het duidelijk is dat dit echt gewoon niet mooi is. 
Ondanks dat de lipstick erg fijn uitsmeerde en prettig aanvoelde had ik deze onmiddelijk afgedaan. 
Persoonlijk is dit de grootste miskoop op gebied van make-up die ik tot nu toe gemaakt heb. 
Ik heb foto's opgezocht en zag er een paar waar Misslipgloss deze lipstick op reviewde en haar stond deze kleur hartstikke leuk. Jammer voor mij dus want het is niet mijn kleur. . . 
Voor deze lipstick betaal je €10,95 maar zelf weet ik niet of ik van dit merk nog een kleurtje wil proberen.
Wat zijn jullie ervaringen met Mememe lipsticks ?


xoxo Jana 


6 comments:

 1. Ik denk dat hij voor mij ook veel te licht is! Bij jou vind ik hem van een afstandje als nog erg mooi hoor.

  ReplyDelete
 2. Die verpakking vind ik wel leuk gevonden :) En ja voor mij is dit een beetje herkenbaar: zulke kleurtjes staan me nooit goed dus ik koop geen lichtroze meer :)

  ReplyDelete
 3. niet zo'n fan van de shimmer in de lipstick
  maar staat je wel mooi

  Liefs
  Karlien

  ReplyDelete
 4. Ik vind de kleur niet slecht staan op je eigenlijk, maybe that's me! Mooie packaging ook, zo mat zwart. ^_^

  ReplyDelete
 5. Het idee is echt leuk, om de godinnen als inspiratiebron te gebruiken en de kleur past ook bij de naam dan - maar inderdaad erg licht in contrast met je huid. Misschien gaat het in de winter wel beter draagbaar zijn anders is het ook zo'n zonde.

  ReplyDelete
 6. Hmmmm, ik ben ook niet zo'n fan!

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.