Thursday, 25 September 2014

All fired up

English - Nederlands

Een goede lipstick kan je look volledig veranderen. Dit is waarschijnlijk de reden van mijn lipstick obsessie. 
Nog steeds heb ik geen lipstick gevonden met dezelfde kwaliteit als  MAC. 
De verpakking straat gewoon pure klasse uit. Het is simpel, elegant en zonder tralala, en wanneer je de dop eraf haalt komt de heerlijk vanille geur je tegemoet. Ik zou er heel de dag aan kunnen ruiken. 
Ik had enkel 3 kleuren in mijn bezit, allemaal verschillende, dus toen ik All fired up zag, wist ik dat ik deze nog niet had. 
De retro matte finish is ook nieuw voor me want ik had enkel een cremesheen, satin and amplified lipstick in mijn collectie. Omdat ik toch zoveel positieve dingen had gehoord wilde ik deze toch graag proberen. De houdbaarheid is geweldig. Zelfs na een paar uur, ook met drinken, blijft deze lipstick eruit zien alsof deze pas is aangebracht. 
De felle fushia kleur is perfect voor de zomer, maar toch zou ik deze ook dragen tijdens een nachtje stappen in de herfst of winter. I raad wel aan om er een lippenbalsem onder aan te brengen sinds deze finish nogal onflatterend  kan zijn op droge lippen. 
Nu over de pigmentatie: Wauw! ongelofelijk hoe MAC me blijft verbazen. Met slechts 1 laagje krijg je de perfecte dekking.  Ik moet zeggen dat ik van MAC ook niet anders had verwacht, maar toch ben ik altijd enthousiast wanneer ik een lipstick van hun koop en de kwaliteit zelfs beter is dan verwacht. 
Voor €18 kun je deze prachtige fushia kleur kopen bij een MAC counter. 


xoxo Jana

15 comments:

 1. Het is een hele mooie kleur, staat je goed x

  ReplyDelete
 2. Oh wauw, dit is gaaf! Deze koop ik vast ooit wel eens :)

  ReplyDelete
 3. Deze wil ik ook nog graag! Stond er in Los Angeles op het vliegveld mee in m'n handen maar heb toen toch Soft & Gentle meegenomen, maar ooit komt deze er!

  ReplyDelete
 4. Hij is echt heel mooi en staat je nog eens super goed. liefs x

  ReplyDelete
 5. Wauw wat een plaatje! De kleur staat je erg goed<3

  ReplyDelete
 6. Wauw heel mooi kleurtje, prachtige lipstick! ♥

  ReplyDelete
 7. Oh! Lekker fel! Fijn dat je ook met 1 laagje voldoende dekking krijgt. Kan je er langer mee doen!x

  ReplyDelete

Blogger Template designed By The Sunday Studio.